Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Stiri Online / Ne aflăm pe trend crescător COVID-19. MASCA trebuie folosită și în spațiile deschise dacă nu se respectă distanțarea

Ne aflăm pe trend crescător COVID-19. MASCA trebuie folosită și în spațiile deschise dacă nu se respectă distanțarea


 

Medicul de părere „în momentul de față nu am sa ca nu crește (cazurile de COVID-19 – n.red.). Să vedem sa schimbam general si , pe de alta parte, daca exista niste masuri administrative, masuri suplimentare, nu aplicate neaparat general, ci punctual, acolo unde exista focare, acum vreo afectate”, făcute seară, la PLUS, emisiunea „Lupta România.

„Ne pe crescator 1 iunie. A ca ce au primele masuri de relaxare, lunii mai, nu s-a produs o crestere a numarului de cazuri. ca era obisnuita sa respecte aceste reguli. Ulterior am pe un ascendent, continuă , nu s-a oprit.

Nu de previziuni decat in masura in vedem ca se ceva, punctul de al masurilor administrative, al comportamentului si ca un poate fi facut, legat de de comunicare, aceste oarecum seci: purtati masca, stati la si spalati-va pe maini ar fi dublate de o explicatie sa aiba impact nu pe de sanatate (…), ci si pe economica”, a Rafila. 

Rafila a explicat  se la „anumite masuri terase, de exemplu. (…) Sa utilizam, de exemplu, si in spatii acolo unde aglomerate. Daca aglomeratie intr-un spatiu si nu pastra distanta fizica intre de 1,5 metri, ok, lasam sa mearga la plimbare, trebui sa poarte masca. Ganditi-va la concerte, concertele in (…), conditie de a măștii. poate fi extrapolat si la de activitati in in orare. foarte aglomerat, si in spatiile deschise”.

Astfel de baza perioada purtarea măștii nu se poate fizice: „Foarte nu ne înghesuim,  stam la 1,5 de celalalt, a conchis Rafila, emisiunea „Lupta România”, de la PLUS.

About BoTposter

Check Also

Orban minte, nu beneficiez de pensie specială. Și la finalul primului mandat am demisionat

“Am o rugămite către Ludovic Orban, cel puțin în spațiul public să nu mai iasă cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *