Breaking News
Home / Stiri Online / Murad, unul dintre afaceriștii protejați de sistem

Murad, unul dintre afaceriștii protejați de sistem


Cristian Rizea: pe vi-l dau, e cel pe l-am in 1. Am vazut ca si dumneavoastra ati preluat. Ma la Murad.

Anca Alexandrescu: Domnul e roman acum, a si sa candideze la Primaria si ca a jocurile prin aceasta candidatura. Pentru ca am vazut ca s-au pus acum pe el. Se fac o gramada de dosare, de anchete, dintr-o data a inamic.

CR: Da, eu am spus-o… Murad… Si astept o cu el la la PLUS. Chiar il sa o dezbatere,

Bogdan Muzgoci: a o interventie la PLUS, eu am moderat-o, in a negat spuneati dumneavoastra.

CR: Da, da, eu nu vorbeam de masinile pe si le lua. Eu ma personal, fac aceasta dezvaluire. In 1990-1992, era o folosita de numerosi la in Romania. Luau masinile, cumparau masinile, isi inchiriau masini sau isi cumparau, le asigurau in Italia, Casco vorbesc. Veneau in Romania, masini de 20.000, 30.000, 40.000 de la vremea ,deci ‘90….92-93. Le vindeau pe 5.000, 6.000 de dolari, pe niste bani. Ei se intorceau inapoi si-si de la asigurare, ca sa stiti. Iar o retea…eu va ca … m-am in asa ceva. Italienii ma cunosteau pe mine, eu m-am dus la el cand intorcea burgerii in la Springtime, adica el cu frati-su acolo. Ei faceau burgerii atunci,  nu angajati. Ei au Springtime-ul ala.

A.A: Nu cunosc aceste detalii, ce sa e ca e in Romania.

CR: Nu a facut el. El e un om al sistemului. El e folosit…

AA: Ai dovezi?

CR: Da, am si le veti pe in doi. de spalare de bani. sa-l intrebam cu ce a finantat, cine l-a pus sa finanteze cele 3 de la Olimp. Odata perlele litoralului romanesc, in ruina.

AA: Eu n-am pe romanesc, fotografiile de pe retelele de arata ca a facut acolo o investitie de frumoasa. Arata aratau odata, poate frumoase.

CR: Fata nevazuta a acestor lucruri. Eu sa-ti marturisesc ca inca cu niste acest sistem, patrioti. Nu sa ca-s sistem, ca ar insemna sa fac si ei abuzuri, si ei nationala. Sunt esalonul 2 si 3, au reactionat la ce am si care-mi in si sa-ti dezvalui acum tie si PLUS ca acest a aceasta investitie nu ca a el. Ca a ordin de la Sistemul l-a atatia de sa spele in Romania si a facut aceasta investitie cu un credit sindicalizat de la banci in valoare de 50 de euro. Daca veti intra si institutiile sa se in contambilitatea investitii, ca aceste investitii s-au jumatate suma acordata ca si credit, jumate s-au pierdut pe la Phoencia, in Bucuresti, pe la Mandaloun, restaurantul lui si prin offshorurile parvenit in Romania. Si aflat permanent studentiei sub pulpana sistemului.

CR: n-a inteles un lucru. El a finantat facuti in Romania si-i de vreo 30 de ani. El la Grozavesti de pe vremea lui Ceausescu, valuta. Dar eu l-am in ’91-‘92 personal. Eu i-am masinile alea. Da, imi aduceau masinile mie, imi puneam si eu 1.000 de la masina si i le dadeam domnului Murad, le pe le urca si le ducea la Beirut, unde in Liban, daca Interpolul te gasea cu masini furate, erai cumparator de buna credinta si in ca ti-o lasa in custodie. era de smecheria, Murad, marele investititor in turism, isi 10.000, 15.000 la masina, ca baietii plateau. da, revenind la intrebarea ta. Anca, eu ca va soarta acelui cetatean chinez, acelui chinez, ca el a foarte mult. In primul rand a sa unealta sistemului. El a un inalt al Sistemului.

AA: Pe cine a deranjat? Ca e foarte important. ia de decizii? hotaraste soarta om.

CR: Cetatenii Plus cu coeficientul de inteligenta ridicat, stiu asta, aveti un de dreapta, mai. Si stiu sa aprecieze. acesta, acest cetatean libanez, si-a primaria Constanta. Baietii i-au cu o luna inainte ca incepe inscrierea ca acolo nu se poate. De ce si-a el primaria Constanta sau Mangalia? Nu v-ati intrebat niciodata?

AA: Pentru ca a investit acolo si doreste sa faca bine a facut si in de turism.

CR: a asa. Pai sa para el samaritean. De ce nu s-a dus la sau la Costinesti sau la Eforie? Pentru ca la Constanta si niste pe baiatul asta sa le foloseasca de arme, organizatiile Hezbollah.

AA: Sunt niste afirmatii foarte grave! Avem de probe.

CR: Le stiu, am probele, le prezenta documente. Si fac o dezvaluire in premiera si romanii sa atenti, le scana si le in volumului 2 lui Rizea. Sunt informari, cele strict-secret nu le publica, atesta ca acest cetatean si roman… Pentru ca are si cetatenie romana. In toti acesti 30 de ani, a finantat organizatii Hezbollah. Cum sa lasi un om ca asta sa portul Mangalia?

AA: E de grav, daca ar fi sa ma iau dupa afirmatiile tale, as intelege ca SRI, are responsabilitati in acest sens – a inchis ochii.

BM: nu SRI-ul. l-au si au si de o saorma, un banut, o de unde trebuie.

CR: Baietii astia de la SRI, l-au promovat pe Murad. State! Nu si-au seama. Sau nu stiu daca au ca baiatul asta, cand au vazut de ei, au atentionati alta parte, Anca. a depasit o alta si nu vorbim de Romania, vorbim punct de ca el e intr-o tara membra NATO. Atentie mare!

Deci baiatul asta s-a cu nationala de aparare a Romaniei prin cele doua iesiri pe sa le obtina sau alta – ca nu sa primar in municipii. El si-a altceva, baietii astia nu si-au seama, au inchis ochii. Daca au inchis tradatori si ar trebui judecati de un militar baietii astia de la SRI, au inchis la asa ceva. Culmea s-a depasit.

AA: Daca e asa, tu, nu sa nu ne la cine a castigat primaria Constanta, un se spune ca omul lui Comănescu. daca tu afirmi asta, inseamna ca acest s-a dus intr-o alta zona.

CR: Eh, nu v-am niciodata mi-ati mingea la fileu. Un de-al si de-al lui Basescu si Blaga… O sa aflati in doi. Am cu Comănescu, am de el in jetul sau la Moscova. O sa va povestesc multe.

AA: La Moscova?

CR: Da, unde a castigat un de 200 $ . Domnul e un mare pe cu marine, e un destept, e un ingenious, a stiut sa foarte de sistem. E foarte inteligent.

AA: Are legaturi si Comanescu cu State?

CR: Woow! Comanescu… pai lui toti fosti angajati SRI. Va eu, am cu el in lui, acasa la el. Fie ca vorbim de Constanta sau de in Pipera, ca vorbim de biroul sau,. Domnul Comanescu e un om al sistemului, de petroliera. A cu Mazare si mi le povestea, sa stiti. Dar pe care-i are, castiga pe afara.

About BoTposter

Check Also

10 vaccinuri anti-Covid, disponibile în 2021. Anunțul Federaţiei Internaţionale a Producătorilor şi Asociaţiilor Farmaceutice

Cueni a amintit de vaccinurile dezvoltate de Pfizer/BioNtech, Moderna şi AstraZeneca, care au demonstrat rezultate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *