Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Stiri Online / Murad, mesaj către Orban, după situaţia de la…

Murad, mesaj către Orban, după situaţia de la…

Omul de Murad, a candidat independent la Mangalia, a un premierul situaţia de la Mangalia, spunând că, premierul nu informat ce se acolo, are vreo intenţie rea. a nu un om ca i se 30 de şi a a luna la complexului Olimp, întrebându-l pe primul ministru de ce atunci a un important, acum o penale.


a făcut, marţi seară, o transmisie pe sa de a un poliţist arfi campanie electorală primarul Radu, şi pe i-ar fi pe toţi angajaţii Mangalai campanie electorală.

“De o de Poliţia campanie. poliţist, sau nu ştiu exact, alegătorii la lui şi de de a-l pe Radu. Toată al a campanie lui Radu. fac zi penale, nu e şi nu asta e important”, a afirmat Murad.

El a afirmat un triunghi Radu, şi procurori.

“În Mangalia, cu acest triunghi Radu. pe o parte, Poliţia Mangalia, de nu Poliţia Poliţia Radu, cu totul, nu nimic la comanda actualul primar şi al un de implicaţi şi mână mână cu poliţia şi cu Radu, fac nu primar. În Bucureşti se de acest lucru, am de la toţi mangalioţii problemă. Nu nouă se acest lucru, nicio nu poate declaraţie primar de frică. Este acest lucru”, a explicat Murad.

El a variante, pasul spate, departe. 

“Eu am variante: fac pasul înainte, ştiind o şi nu lupt ei, mă duc de mine. De fel, nu înapoi, nu de şi noroi. Am crezut campanie, vorbim proiecte, oraşului, ce plus”, a omul de afaceri.

consideră acest scandal nu el şi Radu, ci el şi premierul Orban.

“În 30 de am foarte puţine cu legea, atunci a o şi o a fost. 30 de am 30 de ani. E un de întrebare. Sunt actualul scandal nu mine şi actualul primar, ci mine şi actualul prim-ministru pe cu ce dânsul primul ministru al României. L-am rugat frumos, i-am şi şi ce actualul primar nu are de asemenea persoane, primar a depăşit şi asta mă miră pe mine de ce oare nu sesizează. De ce lăsăm o un oraş întreg?”, a afirmat Murad.

El nu informat situaţia de la Mangalia, are intenţii rele.

“Domnule prim-ministru, ştiu sunteţi un om corect şi de opinii diferite. Ştiu nu sunteţi informat, aveţi vreo intenţie rea. Nu o mi se 30 de zile. Şi nu v-aţi autoinvitat şi aţi la şi mi-aţi foarte şi v-am mulţumit acest sprijin. De ce atunci am acel investitor  şi un om de mare caracter, acum acel nu penale? s-a schimbat, eu sau dumneavoastră, prim-ministru? Nu sprijin, într-o ţară liberă, corectă, democratică”, a declarat pe sa de socializare.

El a un apel şi ministrul de de la Mangalia.

“Fac apel la ministru de interne, un om şi foarte respectuos, ce se nu se România. Am cu şantajaţi, ce ministerului de Interne, ce au persoane. Dimineaţa poliţistul l-a pe colegul meu, căra la de vot. Şi de oră s-a şi s-a ne nouă probleme. Nu maşini a şi ne-a ca de Sud. Vi se normal, ministru?”, a Murad.

El a candidat ca independent la şi a pierdut faţa primarului funcţie, Radu.

Duminică amiază o maşină aparţinând de al lui a de poliţiştii Mangalia, se doi ai de afaceri.

Poliţiştii au cerut maşinii, au refuzaţi, ei găsind autovehicului suma de 160.000 de şi materiale de propagandă electorală.

Ulterior la incidentului a sosit şi Murad, Constanţa afirmând el nu a nicio cu situaţia respectivă. a amiază a pe sa de ar fi reţinut de poliţişti, neadevărat. El a cerut la Electoral anularea alegerilor de la Mangalia.

Oamenii au un de corupere a alegătorilor.

viewscnt

Articolul de informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un republicarea noastre, va ne trimiteţi un pe adresa abonamente@news.ro.

About BoTposter

Check Also

Șeful Serviciului Arme din cadrul Poliției Timiș, implicat într-un scandal monstru. Cum se apără polițistul

Șeful Serviciului Arme din cadrul Poliției Timiș a fost înregistrat în timp ce discuta despre …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *