Breaking News
Home / Tehnologie / Motivul pentru care Gerrard este obligat sa apeleze iar la Ianis Hagi. Ce se întâmplă la Rangers

Motivul pentru care Gerrard este obligat sa apeleze iar la Ianis Hagi. Ce se întâmplă la Rangers

Ianis a pe banca de rezerve Old Firm Derby, pe l-a spectaculos. A 2-0 pe rivalei Celtic, dublei de Connor Goldson. a nu măcar un pe internaționalul român. cel pasator Scoției, cu cinci assisturi primele etape. probabil, a o de oboseală, special psihică, acțiunea la națională. Încheiată cu zile, cu Islanda, Austria.

Cel postul de extremă dreapta, Jones, nu pe a lui Rangers

Următorul al lui joi, League, contra lui Standard Liege, Belgia. Iar presat ca titular. Fanii lui i-au criticat decizia de a nu pe starul român. Și jurnaliștii se revenirea „șeptarului” primul 11.

„Imprevizibilul la Liege”, titrează Week.

Ianis a pe banca de contra lui Celtic,, fanilor lui Rangers

Jordan Carlisle, autorul editorialului, de decizia a lui de a-l pe pe bancă. Și spune Brandon Barker, omul a mutat banda dreaptă a atacului, a cu Celtic. În plus, Carlisle cel nu poate fi de Gerrard. Jones, cel pe al lui campionat, nu a inclus pe a de la Rangers.

„Ianis Hagi, talentat creativ, autorul a șapte pase decisive șapte apariții competițiile, titular. Transferat vară, poate nu a potențialul maxim, cifrele lui de la sine. Este ai lui o pasă triemea adversă. Și, nu uităm, se League, s-a trecut”, mai notează citată.

About BoTposter

Check Also

E scandal la Pro TV. A primit marea lovitură pentru prima oară în 25 de ani

Postul de televiziune Pro TV a primit lovitura de grație chiar de Ziua Națională a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *