Starea Vremii Online

Breaking News

Moscova A Revizuit Bilanţul Morţilor De COVID-19 Din Luna Aprilie

De
Paul Tecuceanu,

Departamentul de sănătate al orașului anunţă că 1.561 de persoane au murit din cauza noului coronavirus, nu 639, aşa cum fusese anunţat iniţial. Noul bilanţ include şi cazurile “cele mai controversate sau discutabile”, susțin autoritățile ruse.

Bilanţul din Moscova a fost pus la îndoială de jurnaliștii din capitala Rusiei. Imediat, autoritățile i-au acuzat pe ziariști că răspândesc știri false.

Departamentul de sănătate al Moscovei a justificat revizuirea printr-un comunicat în care argumentează că examinările post-mortem în 169 de cazuri au confirmat infectarea, deşi anterior testele fuseseră negative. În plus, alţi 756 de oameni care au murit în aprilie ar fi fost, ulterior, confirmaţi cu coronavirus.

Până acum, în Rusia, peste 380.000 de persoane au fost infectate cu coronavirus. În ciuda acestui număr uriaş, bilanţul deceselor este de doar 4.374, conform worldometers.info.

Citeşte şi:

Cum arată lupta cu COVID-19 într-un spital din Chicago. Asistentă medicală româncă: „Am crezut că sunt condamnată la moarte. Acum, vrem să privim lucrurile altfel”

Iubirea de oameni, mai presus decât frica de coronavirus. Povestea unei femei din Bârlad, ”îngerul păzitor” al celor bătrâni și necăjiți

Reacția unei tenismene după ce după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'

GSP.RO

Reacția unei tenismene după ce după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: ‘Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e…’


Horoscop 30 mai 2020. Fecioarele au posibile divergențe în cuplu, Racii sunt dornici să își linistească gândurile

HOROSCOP

Horoscop 30 mai 2020. Fecioarele au posibile divergențe în cuplu, Racii sunt dornici să își linistească gândurile

Urmărește cel mai nou VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com