Breaking News

Modelul care a readus Dacia în atenția tuturor dispare: ce pregătește constructorul

Dacia are o nouă, la de și-n cu se mișcă acum piața auto. surpriză e dispariția de pe piață a model.

Dacia caută cu o câștigătoare să-și adapteze gama de la ce se caută acum piață. Vestea e picioarea primului electric gamă – Spring, câteva noi.

Vestea e va de pe piețe, scriu jurnaliștii L’Argus, publicație ce frecvent informații Renault. E vorba, poate ai ghicit, de Logan.

Dacia dispare de pe piață

Jurnaliștii francezi susțin că renunțarea la pe piețe ar fi justificată acest moment. Modelul e europenii Germania, Italia, nu prea-l vor. Sunt piețele de pe ar urma retras definitiv. Nici Franța nu va fi păstrat.

Mai mult, la de impuse constructorilor. Fiecare se cu un motor cu media de 95 g/100 km un de Renault. Pe de parte, e cel bine România, deci slabe de aici.

Ce plan

Pe de parte, are plan, ce fi viitor. Astfel, Dacia cu noul 3. Va fi ar fi la sfârșitul anului.

Sandero 3
Sandero 3

 

Pe de parte, se ia Lodgy. Constructorul ar cu un nou, un cu 7 locuri, mare Duster. De asemenea, noul va fi primul va un motor hibrid, E-Tech.

Jurnaliștii francezi vezi poza de jos. Ar fi 2021 2022.

 

În fine, ar fi schimbări la Dokker.  El ar putea dispărea, de asemenea, de pe piețe, unde va fi cu Kangoo Express, L’Argus. a demarat de cu acest nume, generație, va B0, aceeași acest moment, va de un revizuit, de motoare de actualizate.

Dacia are, așadar, mari. Vine cu modele, se asigură are SUV-uri crossovere portofoliu, cerere, un electric hibrid. E singurul poate ține pasul cu vremurile.

Constructorul nu gamă. Vrea puține, profitabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *