Breaking News
Home / Tehnologie / Mirel Rădoi, declaraţie cu subînţeles despre demisia de la echipa naţională: “Tragem linie şi probabil că lumea va fi mai fericită”

Mirel Rădoi, declaraţie cu subînţeles despre demisia de la echipa naţională: “Tragem linie şi probabil că lumea va fi mai fericită”

Naţionala a pierdut a consecutivă, faţa Austriei, 0-1, eşecurile cu şi Norvegia. În mare pericol retrogradeze C, ar fi demis meciurile noiembrie. Selecţionerul a comentat ironic posibilitatea: „Poate o luna viitoare„. Apoi şi-a şi a poate fi fericiţi de cu şi de Nord.

Mirel de înţeles ar de la meciurile noiembrie, cu de şi Norvegia

„A şi a înfrângere, ce nu ne doream. Mental am arătat puţin bine Islanda. Şi bine Norvegia. Am situaţii, a ce a sistemul. A câteva ocazii ne-am reglat. Avem 30 de metri. Nu o bună, lucrăm la acest aspect. finală, finalizarea, pasul, au întârziate.

Gheorghe ar fi dispus naţională, o săptămână de coşmar Rădoi

Iar de şansa fundaşilor se replieze. Nu eram favoriţi grupă. După eram pe 4. Va trebui ne revanşa şi cu şi cu de Nord. Să la orgoliul nostru. Nu de reconfirmare acest moment. Dacă nu va exista un progres o lună, vom şi vom vedea. luna va fi fericită. Adică vom câştiga cele partide”, a declarat la ProTV.

Mirel a un conflict cu Hagi partida cu Norvegia, de la Oslo. Jucătorul lui a reproşat selecţionerului partida cu Norvegia. l-a şi el pe meciul pierdut categoric, 0-4. La său, selecţionerul i-a amintit lui jr. a cel de pe teren Norvegia.

About BoTposter

Check Also

Cea mai bună veste pentru clienții Mega Image. Sunt gratis până la 31 decembrie

Veste magnifică pentru clienții mega Image! Ce urmează să apară în magazine? Acestea sunt gratis …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *