Breaking News
Home / Stiri Online / Mircea Negulescu, despre Ghiță și STATUL PARALEL: ”Nimic nu mișca fără COLDEA” | Cum controlează fugarul Ghiță afaceri de milioane

Mircea Negulescu, despre Ghiță și STATUL PARALEL: ”Nimic nu mișca fără COLDEA” | Cum controlează fugarul Ghiță afaceri de milioane


MUZGOCI: Își desfășoară activitățile de business. Dl Ghiță, prin acestor oameni?
NEGULESCU: Unor interpuse cu siguranță, (MUZGOCI: ele ALEXANDRU NANU?) DA! Și-a o interpusa, dl. IACOBESCU, FRATII IACOBESCU, da?! si asa ca un Cancan. IMPRUMUTUL LUI GHITA CATRE FRATII IACOBESCU – 90 MIL. EURO
La un dat, frații a cununat la un mare restaurant
din de TUDOSE, adică, de TUDOSE PROCURORUL (LECA: Tudose?!), Tudose, da!
MUZGOCI: dvs șef. (da)
NEGULESCU: Da, da, SEF facea inregistrari si le dadea cui trebuie.
LECA: Pai fratii se ocupa, cel putin acum vreme in urma, de TELEVIZIUNEA CONTROLATA DE SEBASTIAN GHITA. Se laudau prin oras au obtinut licenta.
NEGULESCU: Încă controlata, spuneti dvs? (LECA: eu? Da.) Eu ca e „controlata” nu
„inca controlata” (LECA: e o afirmatie intemeiata decat eu s-o afirm, si pot
sa se vorba prin oras e se laudau ei au obtinut licenta de
la CNA) da..
NEGULESCU: Eu sa va o alta… intr-o discutie cu o persoana apropiata de dl Ghita, persoana respectiva l-a intrebat „domne da de de, la cati ai, si cata ai acumulat… de ce tu sa te parlamentar?” si raspunsul lu Ghita catre pers respectiva a foarte simplu: „sa nu ma duc la puscarie”.
LECA: Pai, sa revenim, Ghita paralel, SP, singura  rerecuperata, inca, nu aveti senzatia asta? Adica a reusit sa scape, Basescu, si el… el e candidat la Primaria Capitalei. (mda, nu stiu ca nu in Bucuresti…)
LECA: LCK daca a 2018, e oricum aranjata… Ghita… Familia e bine mersi la ea acasa. Pare ca Ghita e singurul nerecuperat acest angrenaj functiona inainte… de la Ponta, T Basescu, Udrea, Ghita.
NEGULESCU: Eu ca s-a recuperat, s-a Serbia. (si ramane nerecuperat?) daa, si tacerea decat orice…
LECA: Ati in pe l am difuzat o propozitie pe eu mi-am amintit-o acum si imi asa de cu mafioti in toata regula. Parafrazandu-l pe Geoana la un ca „nici nu stim cati suntem”, dvs ati la ca daca Ghita ar vorbi, (NEGULESCU: nu stim câți ramanem… da sigur…) Puteti sa detaliati? M-a urmarit declaratia asta.
NEGULESCU: Pai ganditi-va la cate a cu stataul roman… ganditi-va la cati oameni…
LECA: Se la un ca controleaza cam ce inseamna licitatii in vreo doua Ministere. Directe si indirecte.
NEGULESCU: Eu in si, credeti-ma, ca atunci cand documentat. DA!
LECA: Și-a sa-si imprumute un cu 90 DE MILIOANE DE EURO.
NEGULESCU: DA! Pe niciodata, respectiv, imi scapa o discutie, am o discutie „off the record” da? Si am o discutie, inclusiv… e bine ca mi-ati aminte. Si am o discutie cu Ghita vizavi de suma asta de 90 de mil de euro.
Și la-m intrebat. Bun… arata-mi de unde a plecat.. ca nu poti sa tii 90 de de la sacosa. (Revenim in „blacklist”) ARATA CONTUL! De unde au unde s-au dus. Sau arata-mi contractul de imprumut. De fapt, in declaratia de… ca era in declaratia de in momentul in a deputat. Aia de urma sa-i castige prin licitatiile „trucate” da? Si pe urma domnu respectiv si restituia imprumutul de 90 de de n-au sa raspunda dl Ghita si respectiv. Cred ca era Iacobescu. Nu tin minte… (LECA: fratii Iacobescu, da). DA! Si n-au sa spuna n-au sa spuna.
LECA: alta forma de a spala bani?

NEGULESCU: Nu, era o alta forma prin el…
NEGULESCU: Dupa pe i-ar fi castigat licitatiile… (LECA: a spalat niste ca sa ințelegem) da da da.
LECA: Revin la Ghita si la singurul SP, născut de T Basescu, si la o intrebare, nu mi-ati raspuns. In ce sens „NU ȘTIM CÂȚI MAI RĂMÂNEM” daca se apuca sa vorbeasca Ghita. In Ghita vorbeati?
NEGULESCU: Nu nu nu, in ca are daca … vreodata o doreasca sa spuna
adevarul, ca fi foarte multi acolo unde le locul. (LECA:
de unde anume? multi SRI?) Și de acolo, si ministere, si MAI.
LECA: Sa nu atat de usor ditamai institutiile. Din nu sa
ma gandesc sa nume.

MUZGOCI: sa pomenim: Ciocîrlan se in acest de Ghita?
NEG: Nu stiu. Nu nu ca are de ce sa se teama, ati vazut… eu personal v-am spus… n am o relatie cu dl Ciocîrlan si nu sa fac o un om cu n-am avut…
LECA: Dincolo de nume, ca sa nu ne impiedicam in ele neaparat.
NEG: Pai ati vazut situatia Coldea, nu e clar?
LECA: Pai presupune in acelasi Stat Paralel ca a un pion, e decat in cazul….
NEGULESCU: Dvs sa intelegeti ca primul adjunct cel care… nu daca e si acum… cel coordoneaza INTREAGA operativa a de tructuri. e pus in fruntea este… sa va eu… omul realizeaza cu institutii.
In schimb, primul-adjunct, da!? E cel operational ce se intampla intr- un de sistem. Cu siguranta (MUZGOCI: adica nimic nu misca fara stirea lui in si in alta institutie) absolut, nuu, de SRI.
MUZGOCI: Nici DNA, in condițiile in era intr-o relatie de protocol cu SRI.

NEGULESCU: Dar au intr-un protocol. Au protocoale incheiate cu cu institutiile publice, cu ANAF-ul, cu ce inseamna institituție publica. Cu ce inseamna public. Au protocoale.

MUZGOCI: Deci, atunci nimic nu mișca fara ca sa stie.
NEGULESCU: Nici nu sa nu stie ca informatiile cat de sau nu erau… pe dlui Coldea.
MUZGOCI: Pai si atunci nu putem, nu e logic sa deducem de aici ca atat de multa incat sa influenteze mersul dosare?
NEGULESCU: Cand ai INFORMATIE AI PUTERE, e clara treaba… daca esti detinatorul informatiei ai putere. Doar ca la un dat, punctul de vedere, a facut o greseala la momentul cand a in Seychelles cu Ghiță.
LECA: Da, a cu si si a intins mana lui sa prin chitanțe ii concediile. Dar deocamdata nu e in SRI, influența el mersul prin bilețele e demonstrat… imi ce alte…nu nume, ce ar pica odata cu de catre Ghiță. Pentru ca asta imi un in prezent, viu.
NEGULESCU: La momentul asta mi-e sa ca nu stiu cine..
NEGULESCU: Nu.. mi-am si nu sa credeti ca am selectiva. Si ca s-ar verifica asta, dl o relatie de apropiata cu dl Dumbravă. (MUZGOCI: in ce sens?) in sensu ca STS-ul ar sa va de cate dl il suna sau era de dl Dumbrava pe telefonele speciale pe InterMI, pe InterC, pe ce e gestionat de STS. Eu ca raman… nu fi sterse. (MUZGOCI: ce discutii aveau?) nu stiu.. (LECA:
pai stati putin, ca e delicata problema)
MUZGOCI: Doar nu-l suna să-i spuna: băiatule, hai la o bere. Ma gandesc ca au legatura cu dosarele la se lauda

LECA: Cand se ducea vizita sa-l convinga… se ducea dupa lui Dumbravă sau inainte de termen?
NEGULESCU: Pai nu stiu daca dvs ati reusit sa intrati …. nu stiu… daca ati fi in declaratiei pe dl a dat-o in prezenta judecator de si libertati la momentul cand a retinut si pe urma arestat, o sa vedeti ca judecatorul respectiv n-avea sa nu-l aresteze.
La declaratia pe a facut-o si povestea dl Ghita el in casa, noaptea, ba treaz, ba beat, ii cadea in genunchi. Si ruga, „scapă-l pă moșu”, ma scuzati ca oara i-am tataie. În conditiile in eu eram in subordinea domniei si era sa-i aduc la cunostinta activitati pe eu le desfasuram, eu si la Secția de Urmărire Penală, al de pe langa de Ploiești.
LECA: dle Negulescu, mi-e sa va daca imi spuneti ca n-ati auzit, n-ati cunostinta niciodata despre… vreo sentinta a vreunui judecator (…mda…nu) influentata de de Statului Paralel?)
NEGULESCU: credeti-ma ca nu sa va asa ceva, asa v-am spus… nu pot. Nu, nu nu… intram pe un camp speculativ si sa va asa… ce sa probez. Pot sa probez, n-am asta, ce probez. În rest, d-astea speculative, n-as sa ca nu…
LECA: Statea pe si reprezentantii inalt for judecatoresc?
NEGULESCU: Nu. Eu ca la momentul asta, (e o debalansare?) nu, nu e o debalansare. Cred ca acum au inceput sa le si la judecatori. A inceput sa le ca exista la un sa patesti ce a patit Negulescu… ce …. si atunci… nu e bine sa tu linistit? Pentru ca de in dosarele in au achitati au niste denunturi
initiale, de Ghita, de au niste denunturi initiale, denunturi se coroborau cu niste indubitabile, de RULAJE BANCARE, de schemele, de stick-ul e FOARTE IMPORTANT si nu sa se pe el ca sa ca in respectiv… da?
Pentru ca de s-au constatand forta si au la declaratii initiale, judecatorii n-au in sau ma rog… poate nu le-au aratate „probele respective” in ca asa au ele pe hartie la momentul zero cand au denunturi.
Cand au operatiunile comerciale, cand am inceput sa explicam de ce cutare se duc pe in cutare si pe urma transformati in si pe urma in SUA?
LECA: E foarte ce spuneti… e foarte ca a in starea de ca judecator. De frica de teama…
NEGULESCU: Nu daca de… eu totusi.
LECA: Și a intoarce ca ti teama… asta de unde.. inainte intelegeam statului, am vazut Dumbrava si cazuri, Coldea, pliculete, pe judecatorilor, amenintari sau putin directe. Stiam ala, stiam functiona.. acum de unde ar asta.

NEGULESCU: Nu-mi la momentul asta, eu ca ce am eu sau
cel putin pe ce am eu…
LECA: Din revenirea fostilor reprezentanti ai vorbeam ca anchetati cu o forta si mare… mea ca Ghita inca e gura??
MUZGOCI: sa ajungem. Haideti sa si la…

LECA: De unde asta a judecatorilor. Sa putin degetul. Sa inteleaga lumea…
NEGULESCU: Nu stiu… nu…. punctul de conteaza foarte dupa 4 de in eu am denigrat pe acel de apartine interesate… nu ca aveti dvs nu am eu, da..?!
Simplu ca niste si ca au fortati sau ca nu stiu…o gramada de ca s-ar fi intamplat, ca sa …. ca d-aia Justitia e reprezentata de zeita are si balanta. Trebuie sa in balanta.
Cand au denuntatorii respectivi? Prima data cand se coroborau cu de probe… sau a doua oara cand si ca au fortati, declaratia data nu se corboreaza cu probe.
MUZGOCI: Dar considerati ca in s-a aceasta a decredibilizarii Justitiei prin infiintarea institutii sa supra… institutii de supracontrol a judecatorilor si daca ne foarte la declaratia dlui Tudose, data in fata judecatorului de si libertati.
NEGULESCU: O aveti?
MUZGOCI: Avem ea pe le-am difuzat si in emisiune (NEGULESCU: n-am
urmarit)
MUZGOCI: Dl spune ca i s-a MITA prin funcții diferite, functii de in justitie. Acelasi dupa acel a albit de… prin retragerea…
NEGULESCU: Nu, era acolo… (MUZGOCI: Nu era acolo, era Ghita) DA. Da. (Muzgoci: nu considerati ca aceste institutii care…)
MUZGOCI: Ati la un de legaturi SP de nu scapa o institutie a statului, nu scapa SRI? Cum nu scapa MAI? ANAF? ME? Cate or fi de-a timpului…

NEGULESCU: MINISTERUL SĂNĂTĂȚII! Da. A…. vedeti dvs… dl Ghita era un influentator pe piata IT si atunci vrand nevrand, ceilalti jucatori pe piata asta, de mari… nu sa participe fara lui Ghita la incheierea foarte banoase… in IT-ului in structurile. Problema e alta. Au alocati si castigati foarte multi de firmele domniei in conditiile in respective nu operationale. Statul Roman a platit niste niste ele nu functioneaza.
(LECA: Revisal e ele? ne puteti da un ex?)
NEGULESCU: Sunt foarte multe… nu sa exemple…vreau ca cine lucreaza unde lucreaza… si daca dosarul ala banuiesc ca e in pe undeva.. sa si faca datoria.

LECA: Pai ne-ati ca e un dosar.
NEGULESCU: Da, un dosar.. eu sper sa in lucru. Si foarte neoperationale… lasand la o asta nu intre ele ca o chestie d-asta cand sa informatizezi un sistem. Da… ele sa niste se integreaza.
NEGULESCU: Adica (Leca: integreaza informatia intr-un singur…) calup, da, upgrade sa-i asa.. si atunci cand un de la Politia sa ajunga intr-o baza de data la pasapoarte sa poate sa ajunga in baza de pe un click…

NEGULESCU: Sunt atat de la momentul asta desi au platite cu grei Statului Roman nu operationale, nu functionale.
(LECA: e si cel de la MS, la programul Cadrului de Sanatate?) da… n as sa foarte clare. Va ca au platite de roman. (LECA: s-a in spațiul ca nu functioneaza…)
Eu ca la momentul asta, de atat nu e bine instructia penala sa fac eu nu stiu ce dezvaluiri o sa vedem in daca asa sau nu asa. Daca meritau sa platiti sau nu meritau sa platiti, da.

MUZGOCI: Practic, au decredibilizat Justitia si au un dezechilibru degraba decat un echilibru?
NEGULESCU: Nu stiu, in speta cu dl in conditiile in a o prin a ca apelului Sectia de Investigare a Infractiunillor Justitie econstitutionala daca apelul a formulat de o alta institutitie adica de un exista revizuirii respective.
MUZGOCI: sa ne si la dosare, ca nu e singurul s-a albit. Vorbim
si de lui primita retrocedari de paduri, a anulata, dosarul se rejudeca de la zero 2019. Mai exact 11 noiembrie 2019.
MUZGOCI: E vorba de un inalt de judecator a ca dosarul retrocedarilor de paduri in sa se desfasoare. Sa se rejudece de la ZERO. Cum vedeti aceasta situatie in cu ce ati descris devreme, cu judecatorilor cu in justitie, vorbim de grele… daca-mi foarte bine.. in dosarul lui Hrebenciu vobeam de 300 de milioane.
NEGULESCU: Am inteles… in conditiile in care… nu e intotdeauna vorba de teama, exista de a legii. Daca parlamentul Romaniei, prin modificarea de procedura penala in Romania, a ca daca completul a judecat fondul n-ar fi un pe infractiuni de justitie.
NEGULESCU: Desi, punctul de vedere, judecator de la nivel, intr-o sectie penala ca sa pe infractiuni.
(MUZGOCI: Pai daca 5 judecatori de la ICCJ..) pai n-aveau ce sa faca, sa legea, nu sa spuna altceva. In condițiile legea a mutilata… sa legea, buna rea… sa legea data de Parlament.
Problema, punctul de vedere, se cine a sa legile de asa maniera sa sa ne judecam cu de la zero 10 ani.

MUZGOCI: Pai cine a interesul?
NEGULESCU: Pai cine a legile in tara asta, da? (condus de cine?) pai nu stiu de cine… de Parlament..
LECA: E 4 dintr-o anumita majoritate politica.
MUZGOCI: Bun, pai ne uităm la Dragnea, e pușcarie cine s-a de a in puscarie? Cine… cine s-a in astia? sa ii luam si sa ne la ei.
NEGULESCU: Eu, in primu rand, ca s-a el. (Bun, si n-a reusit sa se pe el.. pai si iata, ne la Ghita e bine mersi fara cu e in stand-by pe la DNA) exista institutia revizuirii, in condițiile a pus in discutie ca aceste retrageri de cai de atac neconstitutionala cand o SIIJ, aceste fi repuse pe rol. 

About BoTposter

Check Also

Petrecere oprită de polițiști, în București – Ce amenzi s-au aplicat

Secţia 16 Poliţie a fost sesizată duminică, în jurul orei 19,00, prin sistemul 112 cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *