Breaking News

Mircea Badea, șocat de Klaus Iohannis. ”A fost înspăimântător! Mi-am dat seama că e el pentru că…”

”Apropo de Werner! Totuși remarc asta! Când e de remarcat, remarc… A parca persoană! Am surprins. Mi-am e el a ”peroadă”. ”În peroada asta”.. nu i-ul de la perioadă, nu ”peroadă”. Și zic: Da, măi, el e! Dar de ce mi s-a de nerecunoscut? A un discurs de om! Adică nu a un discurs ăla… de bizar. A un discurs de om. Și am zis: WOW! Așa ceva? Pur WOW! Pur a înspăimântător, nu l-am recunoscut! l-a răpit pe Werner, l-au răpit extratereștrii l-au returnat avariat. Ce s-a întâmplat?”, s-a Mircea Badea.

”Întrebat Werner asta cu CCR, a zis: ”Constituția respectată, hotărârile respectate”. Surprinzător e nu a nimic surprinzător. e surprinzător, nu a nimic surprinzător. A normal. WOW! Nici nu l-am pe Werner umană. o fi fost, nu de 2 ori. Dar nu aduc aminte. a de a ultima umană acum WOW!”, a realizatorul. 

Klaus Iohannis a făcut, miercuri, declarații la ‘Institutul Cantacuzino’ Capitală, numărul de cazuri COVID-19 România.

“Astăzi o zi un de cu noul coronavirus, 555 de persoane. În acest la ce am spus: partajată (…) Trebuie foarte la ce ne alții fiindcă perioadă de aceeași parte, guvernul să-i pe o treabă foarte-foarte serioasă, vedem politiceni exploateze pandemie. Este o eronată. Este momentul lăsăm deoparte”, a spus Klaus Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *