Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / Mihai Mitoșeru nu s-a împăcat cu Noemi! Ce s-a întâmplat când fosta soție l-a găsit în casă cu actuala iubită

Mihai Mitoșeru nu s-a împăcat cu Noemi! Ce s-a întâmplat când fosta soție l-a găsit în casă cu actuala iubită

Mihai nu s-a cu Noemi, fosta sa soție. și-a coada să-l pe fostul soț de cu vroia să-și a renunțat, a singur.

Mihai nu s-a cu Noemi. Fosta soție a să-l de a fost

Mihai Mitoșeru nu s-a cu Noemi, sa soție. După ce a sa persoanală, i-a viață, Camelia Mitoșeru, a dezvăluiri băiatul ei Noemi. despărțiți de bine de un an, ei a relația, succes.

Chiar nu un au 14 de căsătorie, se au într-o relație. Astfel, la bine de un an de la divorț, doi intervin celuilalt.

Noemi nu s-au impacat" width="1280" height="720" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/mihai.jpg 1280w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/mihai-400x225.jpg 400w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/mihai-1024x576.jpg 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/mihai-768x432.jpg 768w" sizes="(max-width: 1280px) 100vw, 1280px"/>
Mihai Mitoseru si nu s-au impacat

Mihai vroia să-și viața

Deși, prezentatorul TV a să-și viața, fosta sa soție nu a deloc de cu acest lucru, a pe loc. Astfel că, a sigur, la o împăcare cu i-a soție îndelungat. nu s-a întâmplat, nefericire.

Camelia Mitoșeru, lui Mihai, a dezvăluiri acest subiect. Mama prezentatorului TV a cu de amănunte cu Mihai. ”Sigur că și-a făcut o o altă relație. Când a aflat Noemi, s-a dus după el. A poftit-o afară, nu a scandal. I-a să îi a doua zi. Sunt 14 ani, a preferat-o pe ea, dacă a văzut că s-a dus după el. Dar ea a făcut… nu știu ce a făcut. Dar ea nu a peste. a încercat să dreagă busuiocul, nu a reușit. Ea nu a răspuns la asta”, a la Stars.

Mihai a singur

Și se știe cine doi iepuri nu niciunul, a fata alături de a a o decizie ce a lor.

După ce s-a dus după el, cealaltă fată s-a săturat de lui în toată combinația și atunci i-a că după 14 nu poate renunța la relația cu ea. Fata a înțeles, nu a mers. Cât Noemi, i-a și la divorț, îți că a durut-o foarte tare”, a Mitoșeru.

About BoTposter

Check Also

Vasluianul care și-a legat bicicleta de cal e viralul săptămânii. De ce a făcut-o, de fapt VIDEO

În ultima perioadă au apărut din ce în ce mai multe mașini electrice pe străzile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *