Breaking News
Home / Stiri Noi / Mihaela Bilic: Fără acest ingredient alimentar murim

Mihaela Bilic: Fără acest ingredient alimentar murim

”Vi s-a nevoia sărat ce ați un produs dulce? Nu singurii. Această succesiune e nu firească, ci ea se poate repeta la nesfârșit, reciproca e la de valabilă: sărat, merge bine dulce!

De unde nevoie, ce mecanisme sau o declanșează, de ce organismul acest contrast, succesiune? Răspunsul o amuze e puțin v-ați aștepta. Ei bine, cele 2 de corpul satisfac diferite.

Nu demonstrat, dulcele creierului, ne anesteziază, ne liniștește, ne o de bine. nu are de dulce, chiar, nu știe dulce. Zahărul un moft, adresat excusiv plăcerii nu ne hrănește, are goale.

Care ingredientul de n-am trăi, de sănătatea noastră? Ei bine, sarea. Sau bine sarea, împreună. Fără nu poate fi celule, ca ne-am deshidrata am muri, deci corpul are grijă sare, știe asta. Nu bucate binevenită, fară nimic nu are gust.

Concluzia: corpul zahăr, ca am 2 ființe satisfăcute. Nu e nimic un desert la mese, o tradițiile întreagă. E ca ce ne corpul, să-i creierului un premiu de liniștire, ca ascultător.

Când problemele? Când o ia mereu recompense, iar. Nu i s-a năzărit, ci (dar făinoasele) cel anestezic tristețe, anxietate, nemulțumire, negativă, stres, oboseală. Creierul caută confortul starea de bine, corpul caută supraviețuirea ne captivi cercul dulce-sărat compensat cu sărat…

Când doi nu ar trebui de mirare ne îngrășăm, e noi, e necesar. Și da, singurul e capul! Dacă nu metode ne-alimentare prin să-l liniștim, va fi vai de corpul nostru”, a Bilic, pe Facebook.

About BoTposter

Check Also

Eduard Cozminschi (ANPC) trage semnalul de alarmă! Acestea sunt măştile care fac mai mult rău decât bine

Afacerea achiziţiei şi distribuţiei de măşti necorespunzătoare a ajuns la Parchetul General dar, până ce …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *