Breaking News
Home / Stiri IT / Microsoft pregătește retragerea vechiului browser Internet Explorer și Microsoft Edge, în 2021

Microsoft pregătește retragerea vechiului browser Internet Explorer și Microsoft Edge, în 2021

Deși au vremuri acest deznodământ imposibil, Internet pe nu suportate de Microsoft, preferând schimb o soluție derivată Chrome, browser-ul a cărui dominație a o submineze mulți de-a rândul.

Coafând puțin de imagine, noul browser se numește promovat drept o evoluată a originalului Edge, de Redmond a fi de minimalist său, nu l-a serios. Desigur, un neajuns a cântărit a lipsa extensiilor, impunând un de pe de securitate, s-au a la web browser ce viitor.

Internet – adio, cu tine

Cât Internet 11, nu va pe de-a-ntregul, continuând apară precum o atunci nenumăratele de solicită participare. Altfel, va iterație a pachetului 365, OneDrive, servici de Microsoft. Pentru cine ține evidența, Internet împlinește 30 de pe data de 30 noiembrie 2020.

Cert va dura ce clienți infrastructura pe Internet 11 renunțe la o relicvă. că, de motorul la scară largă, cel de-al Internet va fundația trainicpă pe o de vreme.

Microsoft nu moare, se transformă

Deocamdată, va site-uri au special Internet Explorer, Internet 11 Windows 10 devenind de rând.

Cât Edge, de de la zero, speranța ca o alternativă rapidă, per total, la Chrome, ei bine acest mort îngropat. Parțial, 2015 și-a scopul, a Internet a menit succeadă. Deși, măruntaiele o diferită, noul va rivalitatea cu ca de compromisul de a evita irelevanță.

About BoTposter

Check Also

Moto E7 este cel mai nou telefon low-cost de la Motorola

Motorola lansează Moto E7, un smartphone destinat ofertelor cu abonament și cumpărători cu buget limitat, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *