Breaking News
Home / Tehnologie / Mesajul uimitor al Andreei Esca, după ce mulți au acuzat-o că a mințit. Ce a făcut vedeta PRO TV după interviul care a stârnit controverse pe internet

Mesajul uimitor al Andreei Esca, după ce mulți au acuzat-o că a mințit. Ce a făcut vedeta PRO TV după interviul care a stârnit controverse pe internet

Andreea a de fantasmagorii COVID-19 traumatizantă prin a trecut, ea, soțul fiul ei. controversele nu s-au stins, ba s-au întețit de știristă pe Instagram, vedeta PRO TV a un mesaj, prin și-a arătat recunoștința față de aceste momente.

Mesajul ce a a mințit

„Ai de Organizația Mondială a Sănătății. Ai 100.000 de euro, ca Pavel”, se rezuma gândurile pentru Andreea ce a un interviu pe 20 iulie, cadrul de la 19. Teoriile pe le-au comentarii nu au dărâmat-o, cel puțin asta reiese imaginile postate de aceasta pe Instagram.

Vedeta PRO TV a le s-au gândit la ea au o surprindă perioadă sensibilă. Când a acasă, a buchete de dragi, a au susținut-o acest timp. De altfel, gestul a făcut-o spună: „Mă simt iubită”.

Acuzațiile românilor

„A platita cu multi de sa spuna asa ceva! Chiar nu va puteti da seama! Cand a ca i-a facut transfuzie cu plasma de la infectat, reclama! E o mincinoasa! E platita sa minta ca toata o blameaza exagerarile de la stiri! spune ca de la petrecere in liber.”

„Minte! Nu are promter si falseaza… Zmeura de cel de sotie de bolnav inchipuit. Ce sotul tau, nu-i merge cu vanzarea mastilor la suprapret?”/ Rusine! Minti cu atata nerusinare/ asculta tau ar fi sa te creada. Cum sa vorbesti cu sotul tau la in si ventilat. termina cu prostiile!”, câteva comentariile de știristă.

About BoTposter

Check Also

ANAF face ravagii în fotbalul românesc. Anunţul făcut de procurori

Ministrul de Finanţe, Florin Câţu, a anunţat astăzi că procurorii ANAF au demarat un control …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *