Breaking News
Home / Stiri Noi / Mercur în Rac. Gemenii pot avea o idee profitabilă, Balanțele au conversații benefice

Mercur în Rac. Gemenii pot avea o idee profitabilă, Balanțele au conversații benefice

Asadar, pe 28 intra in Rac, pe 18 incepe perioada retrograda in Rac, pe 12 si pe 4 paraseste aceasta si intra in Leu.

Aceasta calatorie a lui in va crea si sustine de gandire si in sufletului, casei, caminului, si a legaturilor emotionale de fel. Daca pana acum eram detasati, sociabili, vorbareti si superficiali cu in Gemeni, acum devine personal si sensibil. “Ce e aici mine?” intreaba in Rac.

Mercur o cu mentala, deci NU de emotii, insa atunci cand in se schimba.
Tot ce inseamna lui se adapteaza dupa sensibilul, emotionalul, romanticul, iubitorul si casnicul Rac. 

Mercur in Gemeni ne-a facut vorbareti si curiosi, in ne introvertiti si discreti. Este o excelenta ocazie sa ai o conversatie interesanta cu tine insuti.

Daca esti extrovertit de tau, acest provocator. Insa, daca mereu ocupata cu exeriorul sa comunicam cu importanta persoana lume: cu insine.

Mercur in e perioada an in poti fi la tine si la ce spune povestea ta interna. fi surprins ce vei afla tine.

Horoscop. Ce inseamna, exact, atunci cand in Rac?

Mercur fluxul si informatia, invatatul, comunicarea, schimburile, scrisul, vorbitul, media, transportul, calatoriile, miscarea, si gandurile.

Racul cu a si cu ce tine de camin, de si de iubiti, de trupului si cele emotionale si cu atasamentele de tip. Mai si pamantul, casele, trecutul, si si de a apartine, de siguranta si protectie. Racul si cu traditia si ca si cu creativitatea, intuitia si imaginatia.

Gandurile si miscarile aceste saptamani foarte de casa si familie, siguranta si hranire. Este un sa te cu sau cu pe ii apropiati legaturile acelea profunde de de la inima la inima.

Mercur in te sa te pe bulevardul ca sa te reconectezi cu prieteni si sau cu copilul tau a apropiere profunda de suflet.
Este ca si o usa magica se si acum poti pasi prin ea. Intuitia, imaginatia si memoria foarte acum. Foloseste acest sa inveti si sa retii informatii sau sa iti descatusezi prin scris, poezie sau imagini.

Pe de alta parte, irationala, emotionala si subiectiva in aceste saptamani. Cuvintele incarcate cu trairi si tind sa personal. Deci, daca te lasi in discutii incarcate emotional, poti imbibat cu lacrimi. Ai incredere in instinctele si procedeaza cu atentie.

Horoscop. Cum te impacteaza IN FUNCTIE DE ZODIE lui in Rac

Ai sa nu personal in acest tranzit. Racul nu la a ramane obiectiv, deci daca te de un aspect, te impiedica sa il vezi clar. Mentine o distanta, de ai fi pe subiecte de dragi, ca sa poti privi in si obiectiv. Emotiile nu ii ajuta mereu pe ceilalti.

Horoscop. MERCUR in RAC 2020 BERBEC

Calatoria lui prin iti va muta atentia viata ta de acasa. vei planifica o de sau te vei indrepta cu nu ai de vreme. Sau poate vei fi inclinat sa aduni informatii un ce vizeaza o imbunatatire acasa. La un profund, un interval de sa cercetezi si traditiile iti intelegeri si provocarile tale. Poti aceasta informatie ca sa imbratisezi binecuvantarile pe le-ai de la ta si sa limitarile.

Horoscop. MERCUR in RAC 2020 TAUR

Calatoria lui prin iti va energiza intelectul si de sine. timpul sa iti folosesti ca sa formulezi idei sau sa inveti nou. Fii pe sa captezi idei te intriga. iti va activa si nevoia de a sti pe te focuzezi cu interes, deci va urma o perioada intensa de cercetari si documentare. Mai mult, dorinta ta de a te exprima te va indruma sa te cu iti stimuleaza intelectul sau curiozitatea. Doar ai gria sa asculti la de intelept precum vorbesti.

Horoscop. MERCUR in RAC 2020 GEMENI

Mercur calatorind prin in ta financiara iti va cand vorba de facut bani. Astfel, pe sa o profitabila la te-ai gandi sau poate tine in urmatoarele saptamani si poate tasni dintr-o conversatie sau a ca iti gandurile. cand asemenea idei spontane si tine sau in tine e sa la instinctele pe csre le simti ca sa triezi idei tine si nu. Este totodata un sa discuti cu altii sa gasiti idei destepte bani.

Citiți pe SFATULPARINTILOR.RO.

About BoTposter

Check Also

Fost ministru liberal: Justiţia a murit după o lungă şi grea suferinţă şi după ce a tolerat implicarea SRI în dosare

Într-o postare pe Facebook, fostul ministru spune că a respectat timp de cinci ani – …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *