Breaking News

Medic epidemiolog, avertisment înfricoșător. Cât de mare este riscul de infectare cu COVID-19 în spațiile închise, comparativ cu cele deschise. Diferența este șocantă

Toate bănuielile au confirmate. Syra Madad, de Programe Sistemul de Răspândire a Agenților Patogeni New York, a dezvăluit, studiilor realizate, de mare de cu COVID-19 închise. Acesta a de-a studii epidemii, care, Zika.

Ce efecte COVID-19 tinerilor

Syra Madad atenția cu la gradul mare de cu COVID-19 în închise, acolo unde poate încăperi. cu vești bune, cu vești puțin bune.

Astfel, urma studiilor efectuate, au variate a trata de cu COVID-19, se poate intervene a de ucigaș. Vestea puțin s-a vârsta la boala organismal.

Dacă acum, cele vârstnicii, mulți dezvoltă sau cu pe parcursul vieții.

„Am COVID-19 de a început. Tratamentele ajung la au bune, deci suntem numărul COVID-19, câtorva pe le am bine intervenim bine. În vedem o la nivelul populației. Sunt mulți se infectează, față de vârstă.

Știm COVID-19 de a fi mare populația vârstă. Pentru se infectează, cazurile puține, ce foarte bine, nou, am spus, nu pe termen lung, nu cu COVID-19, deci nu mor Covid-19, ar pe termen pe urmează le aflăm” a declarat acesta, Digi24.

Infectarea închise, de 20 de mare

Specialistul de a închise, pericolul de 20 de mare situație, față de deschise. De aceea, epidemiologul închise, acest posibil.

Întrebat acest laborator, de om, Syra Madad a afirmat nu indice acest lucru, fenomenul părând natural.

„Riscul de a de 20 de mare interior, exterior. pe le a de a COVID-19 sau de a te cu virusul.

Din pe le avem, nimic nu SARS-Cov2 a laborator. Toate pe le acum ne un fenomen nu nimic surprinzător. Oamenii deseori nu poate fi natural, un impact de mare.

Dar lucrurile, foarte exemple, ne uităm trecut. fenomene se întâmplă, scapă de sub la o pandemie”, a Syra Madad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *