Breaking News
Home / Stiri Noi / Medic ATI: România trebuie să intre în lockdown, pentru a nu ajunge în colaps. Dr. Ţincu: În 10 zile, am putea depăşi capacitatea de terapie intensivă a ţării

Medic ATI: România trebuie să intre în lockdown, pentru a nu ajunge în colaps. Dr. Ţincu: În 10 zile, am putea depăşi capacitatea de terapie intensivă a ţării

Dr. Ţincu de la va la maximă, cel 12 zile, de la secţiile fi ocupate.

Dr. Ţincu: Nu de un lockdown naţional, ci regional, local

“În primul rând, nu de un lockdown naţional, nu intre izolare, ci lockdown regional, local, unde s-a depăşit rata de incidenţă şi o accelerată.

Eu privesc Belgia, exemplu, a declarat foarte secţiile de fi depăşite, rata de va se menţină la prezent.  

De asemenea, a măsurile, cancelarul – ţara cu cel de – anunţă decembrie, nu se va de îmbolnăvire, va de Terapie intensivă.

Dr. ATI: În Bucureşti, s-a depăşit de secţiilor de intensivă

Dacă ne la noi, lockdownul nu de indicii pe in vedem zi, ci şi de sanitar.

În acest moment, Bucureşti s-a depăşit de secţiilor de intensivă, a COVID.

Chiar ieri, Spitalul de Urgenţă Sf. Bucureşti a COVID. 

Dr. Ţincu: În 10-12 zile, am depăşim de a României

Şi iată ce am făcut: am 6.000 de şi ştim foarte bine 5% aceşti pacienţi severe. 250-300 de pacienţi intensivă. 

Capacitatea de a cam la 3.000 de paturi, 2.300 cu ventilator. Dacă un simplu, vedem 250-300 de bolnavi pe zi intensivă, cel probabil 10-12 zile, aşa vom depăşi de a României. 

De aceea, de focar, cu incidenţă foarte crescută, instituim lockdown o o perioadă de 10-14 zile”, a explicat dr. Ţincu, vineri, la 3.

Preluarea COVID-19 de ţară, aşa s-a zile, nu o bună, ar sanitar, atenţionează un Capitală, aflat cu virusul.

“Văd se vehiculează spațiul pacienților cu coronavirus în spitale, se pregătește o de 10% cu coronavirus. Consider va printr-o contaminare a spitalelor”, a spus, recent, dr. Ţincu.

Bolnavii infectaţi cu coronavirus se confrunta cu o a puţin acum şi arată, totodată, “parşivitatea” virus, atenţionează medicul Ţincu, de la Spitalul Capitală.

Mai exact, medicul, bolnavi de au o saturaţie de (până la 65%, condițiile nu sub 93-94%), ei nu au simptome, pe picioare, se simt destul de bine şi nu ajung la spital.

Apoi, brusc, aceşti bolnavi de ajung spital, intubaţi la Terapie intensivă. “Este ce se numește `silent hypoxia` (hipoxia tăcută) `happy hypoxia`. Este o hipoxie nu-ți de simptom momentul intubat. Este un foarte labil momentul ai saturație – pe o suporți foarte bine – momentul intubat”, atenţionează medicul.

About BoTposter

Check Also

Klaus Iohannis, întâlnire de taină cu Ludovic Orban și alți lideri PNL la Vila Lac 1

Klaus Iohannis i-a convocat, marți seară, la o întâlnire de taină, al Vila Lac 1, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *