Breaking News
Home / Stiri IT / Masca de protecție inspirată de catalizatorul auto, promite să inactiveze COVID-19 fără ajutor extern

Masca de protecție inspirată de catalizatorul auto, promite să inactiveze COVID-19 fără ajutor extern

Încă aflat la experimental, noul de ca de sterilizare inactivarea a contaminanților, COVID-19.

Măștile de folosință au de avantajul costului, nu foarte o sursă de deșeuri și, reciclate. Având cerințe obligă la scară largă a măștilor de protecție, virale prietenoasă cu oricând.

O posibilă soluție ar fi de o echipă de cercetători e institutului MIT, au tehnologia consacrată a catalizatoarelor auto a ca „poluanți” circulați pe calea aerului.

Ceva voluminos măștile de folosință, noul de mască o poate fi prin curent electric, sterilizând materialul filtrant la de materialul filtrant.

masca COVID

Potrivit schițelor furnizate, expirat prin fante prevăzute pe măștii, circuitul cu re-inhalarea expirat evacuarea necontrolată (ex. aburind lentilele ochelarilor).

Potrivit de cercetători, noul de mască va fi de personal medical, de curățare putând fi ajustată cu nivelul de contaminare al mediului unde se desfășoară (mediu de spital, de transport comun, plimbări liber).

Potrivit de cercetători, de fin a reține cu încărcătură la poate fi de pe termen lung. Regenerarea elementului filtrant se prin de aproximativ 90°C, descompunerea particulelor virale.

Însă adevărata într-un eficient, risipă de ca filtrat fierbinte.

Dispozitivul prototip o de ultra-fină, cu ochiurilor de 0.1 mm, temperatura la nivelul cu limitată a Li-ion de dimensiuni. Pentru a nu crea termic, filtrant într-o carcasă neopren, rezultată de câteva de filtrare activă.

În ideal, tehnologia va de filtrare ca o mască convențională, cu marele de a nu trebui decontaminată sau utilizare. În plus, odată incluse recuzita medical, prevăzute cu de curățare fi pe termen lung, e epuizării proviziilor de măști.

About BoTposter

Check Also

Motorola pregătește Nio, un telefon high-end cu ecran la 105 Hz și cameră de 64 megapixeli

Motorola se pregătește să lanseze un nou smartphone high-end. Acesta a fost depistat online sub …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *