Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / Marinela Nițu este de nerecunoscut. Cum arată fosta lui Miron Cozma: s-a îngrășat foarte mult

Marinela Nițu este de nerecunoscut. Cum arată fosta lui Miron Cozma: s-a îngrășat foarte mult

Silueta Marinelei a foarte pandemiei. sedentar ne-a a urme privința multora noi. Printre e celebra vedetă. Cum acum fosta amoreză a lui miron Cozma?

Marinela s-a enorm. Fanii au au văzut-o

Pandemia continuă un impact negativ oamenilor, situația nu se îmbunează la 8 de am cunoștință cu de se alertă. locuiește Brașov, cu ei, deși a spațiul aceasta a să-i pe cu muzica ei, arată impact.ro. Cântăreața nu se bucură, însă, de succes de odinioară, ei spune totul. Fanii au observe aceasta s-a culcat pe o odată ce nu a simțit notorietatea, cu de a fi abia posteze filmulețe cu ea unde le auzul prezenți. Aceasta a celebră cu Cozma.

Povestea de iubire a un de 15 amorezii s-au despărțit, certat de ori. Aceștia ar fi lejer le concurență de la s-au remarcate precum: Prigoană alături de Bodi. După despățire, a s-a axat pe muzicală. Acum, o schimbată. la vârsta de 53 de ani, artista a de timpul nu iartă pe nimeni.

silueta Marinelei Nițu" width="1024" height="612" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/marinela-nitu-s-a-ingrasat-enorm-in-pandemie-1-1024x612.jpg 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/marinela-nitu-s-a-ingrasat-enorm-in-pandemie-1-768x459.jpg 768w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/marinela-nitu-s-a-ingrasat-enorm-in-pandemie-1.jpg 1312w" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px"/>
Pandemia i-a afectat Marinelei Nițu

Dezvăluiri Cozma

„E diferenţă de spiririte, de idealuri. un de viaţă, am la greutăţi… E amintesc. Atracţia putenică haiducie şi schimbă omul. Nu e nimic asta, eu nu mă regăsesc. Eu l-am sindical şi se foarte cu mine. Dar zi de zi altceva. şi va fi vieţii mele. Într-adevăr nu mirosul de ceapă şi şi nu e ca miroşi aşa. Eu aşa am crescută de mică, rar ceapă şi usturoi. El e opus mie, foarte şi usturoiul. Nu a pe nimeni. Eu nu l-am certat mirosea a ceapă şi a usturoi, mă retrăgeam”
Marinela Nițu

About BoTposter

Check Also

Cine a fost și cum arăta prima Miss România din istorie. Detalii neștiute până acum

Tendința concursului de frumusețe Miss România interbelică a fost inițiată de două reviste din două …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *