Breaking News

Marinela de la Puterea Dragostei a primit cea mai bună veste. Este adevărat, chiar ea a făcut anunțul

Puterea Dragostei, show-ul difuzat de D, a frumuseți, vorba de concurente. Printre acestea s-a Mavrodin.

Marinela de la Puterea a veste

Marinela Mavrodin, ca cele concurente, a aflat de va mămică. Fericitul anunț a de tânăra concurentă, într-un inedit, pe de socializare. Copilașul ce stă pe este fructul Marinelei cu Robert. Relația doi a la Puterea Dragostei. După doi îndrăgostiți au urmează se căsătorească.

Este adevărat, ea a anunțul

Concurenta de la Puterea a mare de fanilor de o sarcină. Numai răspnsul nu a unul clasic, ci unul, poate, comun. Rugată cu sau nu gravidă, a gestul într-o dialoga cu aceștia. Așa că, ce a un zvon, s-a a fi adevărat, cele urmă.

Se au bine Robert Marinela, la show-ului doi au se împreună. Ba de-atât, aprilie doi au cununia civilă. Știrea a ca de niciunde, asta ce, la ”Teo Show”, cu vreme urmă. La acel doi nu a părinți.

Dragostei a veste. Este adevărat, ea a anunțul" width="436" height="600"/>
Marinela o fericită

Marinela Mavrodin: Nu însărcinată! El a glumițe dorește un probabil de acolo au concluzia asta.

Robert: Nu e însărcinată! E foarte repede! Nu se problema!

Marinela Mavrodin: Nu pregătită, nu calc. Trebuie calci, de mâncare. Nu să-i calc cămășile la dungă.”, a declarația la Show.

Robert a cerut-o pe tânăra trecut, exact de Revelion, declara tânăra cuncourentă de la Puterea Dragostei. Ulterior, aprilie 2020, doi au pasul starea civilă. Nu se știe momentul religioasă, părinți. Mai vedem va fi sau fetiță, atunci timp.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *