Breaking News

Marcel Vela reformează Poliția! Cum vor arăta noile mașini de poliție și ce schimbări mai promite ministrul

„O vedeți, de curând, arăta stradă. O redefinire a Poliției, o delimitare a competențelor, o adevărată reformă. (…) Se nouă colantare inițial noi. Pentru normale. Când se refac branduirile se fac forma nouă. O bastoane cu șocuri și, contextul pandemiei, cu vizetă, a-i proteja”, a declarat ministrul Marcel Vela.

Noul al de poliție cel al UE, precum Germania.

În acest sens, s-au pași schimbare. Autospecialele de Poliție au recolantate albastru galben. Calitatea autocolantelor ridicată, cel trafic. Mașinile cu noul branding de la 500 de metri, deosebire de actualul de la aproximativ 200-300 de metri.

Recent, a fi echipați cu BodyCam-uri, de forțele de ordine britanice, cu audio misiunile stradă la participă a se de reclamații, a proba contravenții. Potrivit reprezentanților Sindicatului Europol, bodycam-ul poate fi situații, precum:

– legitimarea persoanelor;

la Poliției;

– oprirea vehiculelor;

– utilizarea forțelor mijloacelor dotare;

controlului corporal al bagajelor;

– constatarea contravențiilor infracțiunilor;

pericol iminent la adresa integrității a persoane;

– punerea executare a mandatelor de judiciare.

“Sperăm acest nu va exista publice  cu la  sancțiunile aplicate deputați, atunci li se va de o cu de toate  sau  când lovească ce au cluburile de noapte”, se într-o a Sindicatului Europol.

 

vrea sa noul premier al romaniei si cand ar urma sa guvernul razboi pe" alt="nume surpriza cine sa noul premier al romaniei si cand ar urma sa guvernul razboi pe" class="lazy" src="https://www.antena3.ro/thumbs/landscape/2020/07/16/nume-surpriza-cine-vrea-sa-fie-noul-premier-al-romaniei-si-cand-ar-urma-sa-preia-guvernul-razboi-pe-671520.jpg" width="600" height="334"/>
Politică

16 Iul, 17:30

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *