Starea Vremii Online

Breaking News

Marcel Ciolacu : „Orban Pilduitorul Dă Sfaturi Biblice Despre Covid-19, Iar Liderii PNL încalcă Toate Regulile” | Politică, Ştiri | Libertatea

„Orban ‘Pilduitorul’ are tupeul să dea românilor sfaturi biblice: amenda e o formă de îndreptare, dar… doar pentru popor! „Sfinţii petrecerilor”, Rareş şi Costel, dar şi alţi fruntaşi liberali, care au încălcat fără ruşine toate regulile, nu se supun canoanelor procesului-verbal de contravenţie. Pentru ei nu există lege, nu există bun-simţ, nu există reguli! Restul trebuie puşi la colţ, să sufere în continuare, să nu se poată trata în spitale, să plătească amenzi şi să fie ţinuţi doar în frică şi teroare. Dumnezeu nu bate cu parul, domnule Orban! Din guvernarea dumneavoastră, mai lipseşte invazia lăcustelor ca tabloul apocalipsei pe care aţi provocat-o cu bună ştiinţă să fie complet”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Luni, premierul Ludovic Orban a afirmat că evoluţia din ultimele zece zile a cazurilor de infectări cu noul coronavirus impune precauţie în ceea ce priveşte măsurile ulterioare de relaxare şi a anunţat că miercuri va convoca miniştrii şi instituţiile cu atribuţii de control pentru a se realiza o analiză a planului de măsuri, astfel încât să se asigure respectarea regulilor.

„Miercuri voi convoca toţi miniştrii şi toate instituţiile statului care au atribuţii de control pentru a face o analiză a planului de măsuri pentru a asigura respectarea regulilor. Într-adevăr, s-a văzut clar că în foarte multe locuri nu sunt respectate regulile şi există un risc de transmitere a virusului crescut din cauza nerespectării acestor reguli. Şi pe plaje, dacă la început aşezarea a fost conformă, încetul cu încetul s-a intrat într-o devălmăşie şi aproape nu s-a mai respectat nicio regulă. Înţeleg că este aglomeraţie, dar şi pe terase trebuie respectate regulile de distanţare care sunt stabilite. Poate trebuie gândită o altfel de programare a mersului la masă şi în alte locuri. (…) Mobilizare maximă şi prezenţă în teren a tuturor instituţiilor cu atribuţii de control, cu obiectivul de respectare a regulilor şi de a-i determina pe cei care desfăşoară activităţile, fie pe cetăţeni să respecte regulile”, a precizat Orban, după ce a participat la Adunarea membrilor Coaliţiei pentru Dezvoltarea României.

Ad placeholder

El s-a declarat îngrijorat de imaginile apărute în spaţiul public în care oamenii nu mai respectă  distanțarea la terase.

Citeşte şi:

Premierul Orban, chemat de PSD la raport în Parlament pentru a da explicații despre scandalul Unifarm

Eugen Teodorovici, un nou atac la conducerea social-democrată: „Nu vreau să fiu alături de groparii PSD”

Actorul Claudiu Belonț candidează pentru primăria unei comune din județul Cluj din partea PNL

Umilință maximă! Rebecca a pus piciorul în prag, iar Reghe i-a ținut partea! Cum a reacționat Anamaria Prodan

PARTENERI – GSP.RO

Umilință maximă! Rebecca a pus piciorul în prag, iar Reghe i-a ținut partea! Cum a reacționat Anamaria Prodan


Horoscop 30 iunie 2020. Capricornii sunt nevoiți să facă alte alegeri pentru noua lor scară de valori

HOROSCOP

Horoscop 30 iunie 2020. Capricornii sunt nevoiți să facă alte alegeri pentru noua lor scară de valori

Urmărește cel mai nou VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com