Breaking News
Home / Stiri Online / „M-au furat, nu pot spune că am pierdut”. Fostul primar va candida pentru un loc în Parlament dacă BEC îi va respinge contestația

„M-au furat, nu pot spune că am pierdut”. Fostul primar va candida pentru un loc în Parlament dacă BEC îi va respinge contestația


 

„Pot m-au furat, nu am pierdut. M-au furat, deci o diferenţă”, a declarat la central al PSD, unde are o şedinţă a cu organizaţia Bucureşti. al 1.

El nu s-a de pe le-a depus, pentru s-a ar fi înaintate târziu.

„Nu au nu s-a nimic, ci le-am târziu. Cum le pe data de 29, s-au pe 30?! (…) Mi se a un pe şi eu consider n-am pierdut, am furat”, a declarat, vineri, Tudorache.

Potrivit rezultatelor la 27 2020, de Permanentă, noul primar al 1 al Armand, a candidat USR-PLUS. Aceasta a a la o difernță de 1.004 fața lu iDaniel Tudorache. Clorilde a obținut 40,94% (36.455 de voturi), – 39,81% (35.451).

Daniel a declarat dorește un de parlamentar la nu se rezolvă cu contestația. El a a jurnaliștilor prezenți la București.

De asemenea, îtrebat de ca pe de consilieri generali, el a arătat a pus pe listă de şi de staff-ul de campanie şi a atunci a apărut.

„Nu l-am pus eu, deci nu comenta. L-am şi eu, ca şi dumneavoastră, pe listă. Doamna (l-a pus pe listă – n.r.) şi cu staff-ul ei de campanie”, a 1. 

About BoTposter

Check Also

Carantina se prelungește cu 7 zile în Otopeni, Corbeanca, Dobroești, Măgurele, Mogoșoaia și Popești-Leordeni

Conform datelor transmise de către DSP Ilfov, rata de incidență cumulată calculată la data de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *