Starea Vremii Online

Breaking News

‘M-am gândit şi la retragere, să fiu sinceră. Am 24 de ani de tenis’

“Am avut senzaţia asta că am obosit în ultima perioadă. Au fost ani grei. M-am gândit şi la retragere, să fiu sinceră, însă simt că mai pot şi încă mult. De visat, nu mă împiedică nimic să visez, aşa că în continuare sunt foarte motivată să merg înainte pentru al treilea Grand Slam pentru a vedea cât mai pot să fiu în top 10. Pentru că atunci când voi ieşi din top 10, cred că o să trag pe dreapta. Dar mai am, doi-trei ani eu zic că mai pot să joc. Legat de US Open, eu nu prea joc bine la final de an. Energia mea se duce în jos după Roland Garros şi Wimbledon, de aceea nu reuşesc la US Open să fiu foarte tare pe tot ceea ce ţine de un Grand Slam”, a declarat Simona într-un interviu pentru unul dintre sponsorii săi principali.

Ce spune Halep despre antrenorii săi

“Am 24 de ani de tenis… eu mereu zic că e norocul fiecăruia. Norocul are partea lui. Mare de tot. Eu am avut oameni potriviţi la momentul potrivit. Cei mai buni antrenori… fiecare persoană care apare în viaţa ta profesională te ajută enorm. Eu am luat de la toţi ce e mai bun. Eu din despărţirile de antrenori am plecat mereu cu partea pozitivă. Am zis că a fost poate mai greu, dar m-a învăţat asta şi asta. Am luat ce e mai bun de la fiecare, aşa am fost toată viaţa. Aşa am putut să progresez de la om la om. Deci norocul în viaţă este cel mai important în ceea ce faci. Bine, norocul îl ai, dar trebuie şi să te ţii de nişte chestii ca să îl valorifici. Dacă eşti responsabil pe ceea ce faci şi te dedici 100%, dau în scris, după 24 de ani de tenis este imposibil să nu reuşeşti”, a mai spus Simona.

Simona Halep a câștigat 20 de turnee din circuitul profesionist de tenis, cele mai importante titluri fiind cele de la Roland Garros (2018) și Wimbledon (2019). Evident, trofeele câștigate s-au concretizat în premii în bani, iar faima căpătată în WTA i-a adus și contracte de sponsorizare. Simona Halep a fost recent inclusă în topul jucătorilor de tenis cu cele mai mari câștiguri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com