Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Stiri Noi / “M-am ataşat foarte mult de bucureşteni”

“M-am ataşat foarte mult de bucureşteni”

Întrebată de patru va candida din primăria Capitalei, Gabriela Firea a “Probabil da, am de muncă”. Zilei a şi a intrebat-o pe intenţionează candideze şi la 2024. Aceasta a nu varianta înaltă funcţie stat, ţelul ei Capitalei.

“M-am foarte de bucureşteni, de 30 de bucureşteancă (…) Bucureştiul, la oameni, am cu la serviciu. am şi greşit entuziasm, dorinţa de a deodată, de a intra simţeam nu s-a mare lucru. De exemplu, Sănătăţii.”

“Foarte investiţii Sănătate, aparatură de ultimă generaţie, locuinţe medici, nu străinătate, de medici, investiţii social, de Bucureşti – pt însărcinate, copilului, cuplurile infertile, de asemenea, cu dizabilităţi – despre toţi aceşti va fi viceprimarul a fi nişte atârnache. A-i pe bucureşteni atârnache, mi s-a şi de neacceptat.”, a lui Gâdea.

Realizatorul Zilei i-a reamint de dreapta au reuşit se unească şi, astfel, o învingă. În acest timp, de stânga, PSD, PRO-România, şi PPU-SL au candidat separat, asta a alegerilor funcţia de primar de un candidat de stânga.

Gabriela a comentat: “A o influenţa am dezbinaţi stângii şi dreapta s-a unit. Eu mi-am foarte o cu PRO-România, şi PPU-SL. Am la foarte negocieri, acestea s-au blocat. mi se PRO-România nu şi-a o pe Bucureşti.

Gabriela Firea, lui şi Negoiţă: “Au mine”

Gabriela spune preşedintele a cu Ponta, PRO-România, nu organizeie o de presă, într-o duminică, a anunţa alianţa PRO-România şi noul de Negoiţa. ar fi de cu acest acord, ca să-l trădeze pe Ciolacu.

“În duminică, se promisese nu se va anunţa alianţă, au acel şi atunci concluzia domnului a că, de fapt, ei au mimat cu noi. Nu intenţie intre cu într-o Social-Liberală, ci de social-democraţi şi mine”, spune lui Ponta.

“(Victor Ponta) Îşi doreşte candideze la de patru ani, eu nu-mi doresc, clar, la prezidenţiale. I-am lui doresc particip la Bucureştiului, dumnealui poate participe la prezidenţiale.”

 

Actualitate

29 Sep, 21:32

About BoTposter

Check Also

Prefectul Gheorghe Cojanu, “dialog” halucinant cu ziariştii după ce preşedintele l-a desfiinţat public. “Aţi fost demis? -Nu ştiu unde mi-e maşina…”

Cojanu a participat, la Prefectură, la şedinţa Comitentului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă (CMSU), la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *