Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Stiri Noi / Ludovic Orban, mesaj ironic pentru USR-PLUS. Cum le taie entuziasmul după victoriile de la Timișoara și Brașov

Ludovic Orban, mesaj ironic pentru USR-PLUS. Cum le taie entuziasmul după victoriile de la Timișoara și Brașov

“Pe mine mă datele. PNL a cu 34%, pe 2 a cu 30%, asta la votul politic (…) pe 3 cu 13%. Acesta e rezultatul. AM nu de la Timişoara de la Braşov USR-PLUS.  bine, asta a alegătorilor, deşi pe i-am au niște deosebite. (…)

USR pe 4 la naţional, cu 45 de primari. are 1250. Noi ne comparăm cu PSD-ul. Ne nu am PSD, mici, oraşe e foarte baţi un primar PSD”, a declarat Orban, la B1 TV.

De altfel, nu singurul se cu de la locale. Și Dancă, şeful cancelariei premierului Orban, a anunţat marţi, pe Facebook, o “victorie senzaţională” a judeţul şi indică, acest sens, numărul de mandate de Judeţean 27 septembrie.

“Victorie la (…) Partidul Naționall Liberal a Consiliu cu 44% a la 5 procente diferență. politic de 44% Teleorman! ar fi crezut ceva?

Cine ar fi crezut cu un an poate câștiga autoritar de Dragnea, Dan?! Cu la pușcărie, cetățenii au votat au Partidul Național Liberal a da o la o județului (…) Felicitări, Teleorman, Pirvulescu!”,  pe Facebook.

Realitatea se premierului.

Astfel, şefia Judeţean a câştigată de PSD, prin Gâdea. Acesta a obţinut aproximativ 43% şi l-a pe PNL, Pîrvulescu, a obţinut 41%.

La nivelul primăriilor situaţia nu deloc PNL: a câştigat oraşele judeţ, impunându-şi candidaţii la (prin Cuclea), la Roșiorii de Vede (prin Valerică Cîrciumaru), la (prin Drăgușin), la (prin Petrică Pîrvu) la (pin Bădănoiu).

Toţi nominalizaţi funcţie şi-au mandatele la votul de duminică.

Actualitate

29 Sep, 21:32

About BoTposter

Check Also

UE alocă 220 milioane de euro pentru transferul pacienţilor COVID între ţările membre

În urma unei videoconferințe cu liderii UE, Ursula von der Leyen a transmis că vor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *