Starea Vremii Online

Breaking News

Ludovic Orban Anunţă Că Turiştii Pot Face Plajă şi Pe Prosop Sau Cearşaf | Ştiri, Știri România | Libertatea

De
Cătălin Schipor,
Bobi Neacșu,

„În hotărârea de guvern pe care am dat-o privitor la deschiderea plajelor, acolo, într-adevăr am specificat că pe plajele amenajate, pe plajele amenajate, menţionez, accesul se face cu şezlonguri care trebuie să fie la 2 metri (distanţă unul de altul – n.r.). Aici o să facem o revenire pentru că asta nu înseamnă că interzicem ca pe o anumită suprafaţă dintr-o plajă amenajată, oamenii care nu au resurse financiare să-şi achiziţioneze şezlongul cu cât e, 8 – 10 lei, să poată să vină cu prosopul, cu cearşaful”, a declarat Ludovic Orban, conform Agerpres.

Facem corectura, sensul textului din Anexa 3 a hotărârii de guvern nu era de a interzice persoanelor care vor să vină la plajă şi care nu au posibilitatea să-şi ia şezlonguri, ci de a spune că pe acele zone amenajate ale plajelor, indiferent că este vorba de plaje care sunt la mare sau care sunt la lacuri, la acestea accesul se face pe şezlonguri care au o anumită distanţare, dar, cu siguranţă, vom face o revenire şi vom specifica foarte clar că este permis pe anumite zone pe unde nu este reglementare cu astea (şezlonguri – n.r.) să vină cu cearşaf, cu prosop.

Ludovic Orban:

Regula se aplică în perioada stării de alertă

Această regulă este doar pe perioada stării de alertă și se aplică pe toate plajele, chiar dacă anumite sectoare nu sunt închiriate de operatori. Sperăm că se va putea reveni la normal curând, spune pentru Libertatea Bogdan Bola, directorul Administrației Bazinale Dobrogea – Litoral.

Zonele de plajă vor avea o zonă de intrare și una de ieșire și se va încerca punerea la punct a unui sistem de rezervare a șezlongurilor pentru a se limita interacțiunea client – angajat. Hotărârea aceasta este a CNSU, decizia de a se face plajă doar pe șezlonguri aparține medicilor epidemiologi.

Bogdan Bola:

Citeşte şi:

CSM reia toate dosarele de agresiuni sexuale asupra minorilor din 2014 încoace, după o campanie a Libertății. Dragoș Pătraru, revoltat că 3 din 4 acte sexuale cu copii sunt judecate ca „fapte consimțite”

Românii care culeg căpșuni în Spania: Patronii spanioli preferă femeile, pentru că sunt mai delicate cu fructele și mai eficiente decât bărbații

Un fotbalist a murit la 25 de ani, după ce s-a infectat cu COVID-19. La câteva ore au decedat tatăl și unchiul acestuia

GSP.RO

Un fotbalist a murit la 25 de ani, după ce s-a infectat cu COVID-19. La câteva ore au decedat tatăl și unchiul acestuia


Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși

HOROSCOP

Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși

Urmărește cel mai nou VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com