Breaking News

LPF a găsit soluția ca să o salveze pe Dinamo de retrogradare! Cum se schimbă Liga 1


Liga 1 se astăzi, Dinamo nu are la dispoziție a-și disputa restanțele rămase. Această ar condamna la formația cel Mare. Această a declanșat un de critici la adresa LPF. Dacă deciziile de cluburile 1 fi la Executiv al FRF, vineri, merge 2. Doar are un as mânecă pe arunce joc. Pentru a-i pe „roș-albi”, 1 se la 16 echipe.

Liga 1 se la 16 echipe! Soluția o pe de la retrogradare

Gazeta anunță nu puțin de 13 ar fi se la un cu 16 cluburi 1. Singura reprezentantă a primului eșalon se FC Botoșani. Cât Iorgulescu, clare. Președintele cel a cel trecerea la 16 echipe. Iar de la s-a nu va exista de opoziție o asemenea măsură.

În cazul se va la 16 cu viitor, scapă de retrogradare. Indiferent de de astăzi. Ar Chindia, ultima clasată. Formația va un cu un 1. FC formațiile și-au asigurat accederea primul eșalon.

Este oarecum numărul mare de ar fi de participante 1. de ca Dinamo, Chindia, CSMS Iași Sepsi, amenințate cu retrogradarea. Dar ar prin trecerea la un cu 16 echipe. TV s-ar la un mare de echipe. Rămâne de a de la restul competitoarelor. Înțelegere pe nu au primit-o miercuri, s-a votat o retrograda pe Dinamo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *