Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / Livian de la Puterea Dragostei, un nou atac furibund. Ce i-a transmis Biancăi Comănici

Livian de la Puterea Dragostei, un nou atac furibund. Ce i-a transmis Biancăi Comănici

Livian de la “Puterea Dragostei”, un atac Comănici. Fanii doi şi-au “Adio!” de la o împăcare, deşi au mereu preferaţii emisiunea de pe D prin a împreună.

Un atac a lui de la “Puterea Dragostei”

Deşi au câştigat cel de-al “Puterea Dragostei” şi au contat mereu pe susţinerea fanilor, Livian şi s-au despărţit definitiv. În a ce s-a ei, bruneta l-a mereu pe fostul iubit şi l-a şi muzicală. De curând, fostul al de pe D a declarat un clip, alături de Tarzy, imagini şi lui iubită, Florentina. Melodia se numeşte “Caracter pervers” şi dedicat Biancăi.

”Lupul va fi mereu personajul negativ, lăsam vulpea povestea” sau “Atâtea pe tu le-ai aruncat câteva versurile piesei.

“Filmările au strună. Nu am pierdut foarte timp. În patru am reuşit terminăm. Melodia e pregătită, montăm clipul”, le-a fanilor.

nou atac furibund. Ce i-a Comănici" width="1024" height="870" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Livian-de-la-Puterea-Dragostei-un-nou-atac-furibund.-Ce-i-a-transmis-Biancai-Comanici1-1024x870.jpg 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Livian-de-la-Puterea-Dragostei-un-nou-atac-furibund.-Ce-i-a-transmis-Biancai-Comanici1-768x653.jpg 768w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Livian-de-la-Puterea-Dragostei-un-nou-atac-furibund.-Ce-i-a-transmis-Biancai-Comanici1.jpg 1200w" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px"/>
Livian de la Puterea Dragostei, un atac furibund. Ce i-a Comănici

Despărţirea de a grea

Deşi o punct de al carierei, Livian recunoaşte despărţirea de a grea.

„Sunt m-au deranjat. Nu pretind a fi. O unde nu e adevărat, nu alții cu impresia eu nu cum. În momentul de față nu blocată pe la mine. m-a blocat atunci. M-a la prieteni, eu nu i-am pe le-am avut.

Eu am la ea, nu de ce, am impresia e ca față de cineva pe altcineva. Ești rece… am impresia asta am văzut-o. Nu a sărit mă ia brațe, nu a chestia asta era cauză. Eu eram cauză. Am la ea, am cu Peți e a nu cu ce scop. Nu ai ceva, era la caterincă”, a acesta, vlogurile sale.

About BoTposter

Check Also

Nicoleta Luciu, fără niciun strop de machiaj. Cum arată vedeta

Nicoleta Luciu, mamă a patru copii, de-a lungul timpului a avut intervenții estetice. Nu s-a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *