Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / Lino Golden a ajuns pe mâna medicilor! Artistul a intrat direct în sala de operații

Lino Golden a ajuns pe mâna medicilor! Artistul a intrat direct în sala de operații

Lino și-a fanii! a pe mâna medicilor. Ce s-a cu fiul adoptiv al lui de ce a de specialiștilor? Acesta a sala de operații.

Lino Ggolden, sala de operații. Ce a pățit artistul?

Lino a la de urgență. Acesta a trebui suporte o intervenție neașteptată, s-au teribil starea de sănătate a artistului. adoptiv al lui i-a pe cei urmăresc cu la gură, nu le-a detalii ce i s-a întâmplat, ci le-a la suprafață se spital. Tânătul a azi, 30 septembrie, se va opera. Până acest moment, nu a e problema care-i de cap, ca nimic nu doresc însănătoșire grabnică.

Acesta a l-a sub lui protectoare l-a pe scările succesului. Acum, știuți de la noi, hit-ul cu a a cel alături de Jador. Piesa „Dau moda” a ca într-un foarte adune de vizualizări pe cele de radio. De asemenea, nu lipsește de la sau trezește la viață pe de dans diversității sale.

Golden a pe mâna medicilor. Artistul a de urgență." width="895" height="1024" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/lino-golden-a-ajuns-de-urgenta-la-spital-2-895x1024.jpg 895w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/lino-golden-a-ajuns-de-urgenta-la-spital-2-768x879.jpg 768w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/lino-golden-a-ajuns-de-urgenta-la-spital-2.jpg 1200w" sizes="(max-width: 895px) 100vw, 895px"/>
Lino a pe mâna medicilor. Artistul a de urgență.

Scandal precende cu Albu

„@linogolden promoveaza ura rasiala. Sinistru, penibil, abject. Asta, fireste, Daca nu considera ca toti niste “animale” oi, probabil, altii cotârle. “Of mice and men” as in sir. Pacat ca nu am compania lui Steinbeck. brandurilor pe le endorseaza. sa vorbim influencing 🦩”, a fashion-editorul pe Instagram.

„Z**** o s**** batistă”, a Albu. Felul s-a execrabil, are clase. Să un asemenea limbaj…Acest are de față de femei. Velea, înaltă tine. Și să-ți ceva: am școală! Vorbește măcar românește, Băiețel, România, nu te ghetou State”, a criticul de modă.

About BoTposter

Check Also

Ruby s-a căsătorit? Fotografia cu artista în rochie de mireasă i-a entuziasmat pe fani

Fanii s-au entuziasmat foarte tare. Ruby a făcut pasul cel mare? Fotografia cu celebra artistă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *