Breaking News

Libanul primește ajutoare şi echipe specializate de la Uniunea Europeană, Turcia și de la țările din Golful Persic


Conform RADOR, Europeană a anunţat, miercuri, a solicitării asistenţă şi umanitar şi a Mecanismul UE de Protecţie Civilă, a situaţii de naturale. În au trimişi 100 de calificaţi, cu de intervenţie, de câini şi echipamente speciale, de căutare şi urbane, precizează oficialii UE.

Olanda, şi au la misiunea de Liban, Franţa, şi au oferit, la lor, asistenţă autorităţilor libaneze. UE a a de cartografiere prin Copernicus a ajuta autorităţile libaneze evalueze distrugerilor de explozie. Franţei, Macron, a declarat a trimis 55 de ai forţelor de şi 6 de echipamente medicale, precum şi 10 specializaţi intervenţii de urgenţă.

Și țările ajută Beirutul. a trimis şi esenţiale, a un militar cu echipamente medicale, va fi de avioane de transport, încărcate cu de campanie, 500 de paturi fiecare, cu de şi echipamente medicale.

Turcia a de căutare a supravieţuitorilor sub şi a o într-o tabără de refugiaţi palestinieni, mâncare sinistraţilor şi au nevoie.

În plus, Mondială a Sănătăţii, Internaţională a şi Semiluna Roşie au trimis la 40 de de medicale, echipamente de protecţie personală, plătit de o Dubai. a anunţat trimite 5 avioane cu echipamente medicale, un de campanie şi personal medical, echipat cu echipamente de protecţie coronavirusului. a anunţat, de asemenea, va trimite 9 de alimente, medicamente şi echipamente medicale, precum şi personal şi un de campanie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *