Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / Legea promulgată azi de Klaus Iohannis. Milioane de lei vor fi redistribuite

Legea promulgată azi de Klaus Iohannis. Milioane de lei vor fi redistribuite

În la Camera Deputaților era un de lege ce Ordonanţa de Urgenţã a Guvernului. acte au contextul de coronavirusului. Astăzi a forma finală a proiect.

Legea de Iohannis

Noua lege de Iohannis astăzi, referire la neutilizate la campania de publică. Bani contextul de coronavirus. Banii destinați posturilor de şi de televiziune, Conform fi la naţional.

promulgată de Iohannis. Milioane de fi redistribuite" width="1024" height="576" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Klaus-Iohannis-i-a-schimbat-din-funcții.-Decizia-de-ultimă-oră-luată-de-președinte-1024x576.jpg 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Klaus-Iohannis-i-a-schimbat-din-funcții.-Decizia-de-ultimă-oră-luată-de-președinte-400x225.jpg 400w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Klaus-Iohannis-i-a-schimbat-din-funcții.-Decizia-de-ultimă-oră-luată-de-președinte-768x432.jpg 768w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Klaus-Iohannis-i-a-schimbat-din-funcții.-Decizia-de-ultimă-oră-luată-de-președinte.jpg 1450w" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px"/>
Klaus a legea ce redistribuie campaniile guvernului

”În situaţia care, prevăzute, nealocate limitări obiective, rămase fi staţii nu au aceste limitări, exclusiv. Redistribuirea se va aplica la atingerea limitelor respective sau la consumarea campaniei”, marţi de şeful statului.

Milioane de angajați interesați

Banii fusesră distribuiți baza Ordonanțe de Urgență, 63/2020, de de media ROmânia, vorbim de radio, televiziuni sau sau tipărite. Banii destinați de materiale cu la de coronavirus. de făcute, video, cu caracter informativ de prevenție.

”Campanii de publică măsurile de şi a răspândirii SARS-CoV-2, precum şi campanii de publică de a şi sociale şi de a şi serviciilor româneşti, conformitate cu prezenta ordonanţă de urgenţă, o perioadă de 180 de de la data acest sens a de prestări servicii, nu de 31 2020.”, se 63/2020.

Camera Deputaților trimite promulgarea legii

Proiectul de Guvern, prin a de pe 16 iunie. Ulterior, pe 8 Camera a iniţiativa legislativă. DUpă acest vot Camera Deputaților, legea a trimisă promulgare.

”Articol unic. – Se Ordonanţa de urgenţă a nr. 92 28 2020 active de destinate angajaţilor şi angajatorilor contextul de SARS-CoV-2, precum şi modificarea acte normative, Oficial al României, Partea I, nr. 459 29 2020, cu completare:
– După articolul XI se un articol, art. XII, cu următorul cuprins:
„Art. XII. – La articolul 4 alineatul (1) Ordonanţa de urgenţă a nr. 63/2020 şi desfăşurarea campanii de publică contextul de COVID-19, aprobată cu prin nr. 164/2020, cu ulterioare, c) se o nouă literă, lit. c1), cu următorul cuprins:
«c1) situaţia care, prevăzute la art.3 lit.c), nealocate limitări obiective, rămase fi staţii nu au aceste limitări, prin enunţat la lit. c). Redistribuirea se va aplica la atingerea limitelor respective sau la consumarea campaniei.»”, se  specifică lege.

About BoTposter

Check Also

Desertul Pomme du Sima. Rețeta e inventată de chef Dumitrescu pentru soția sa. A ajuns în meniul unui restaurant din Paris VIDEO

”Pomme du Sima” sau ”Mărul lui Sima (numele de dinaintea căsătoriei), în traducere, este un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *