Breaking News

Legătura nebănuită dintre Jador și Emi Pian. Ce îl leagă pe manelist de celebrul interlop

Noi amănunte ies la lu Pian, interopul a ce a la un de barbut, de marți, București. Acesta cu mulți întrețineau atomsfera la petrecerile de clan, aceștie se află Jador.

Legătura Pian. Ce leagă pe de interlop

Jador a la petrecerile de clanul lui Emi Pian, alături de mulți alți celebrii, nu lipseau de la evenimentele unde se dedicații pe grei.

Emi Pian, Duduianu, a dimineașă ce a într-un scandal iscat la un de barbut, într-o 6 al Capitalei. Moartea a survenit la spital, ce au de ore, succes.

nebănuită Pian. Ce leagă pe de interlop" width="1140" height="684" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/08/jador.jpg 1140w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/08/jador-1024x614.jpg 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/08/jador-768x461.jpg 768w" sizes="(max-width: 1140px) 100vw, 1140px"/>
Legătura Pian. Ce leagă pe de interlop

Cine l-a pe Pian

Liderul se ar fi de Emanuel, un membru al Rinu. Scandalul ar fi de la nemulțumirea de s-au noapte.

În ce interlopului pregătiri priveghi, amănunte relațiile pe le avea. interlop ar fi un al lui Jador, susțin surse.

Emi Pian, petrecer cu celebrii

Interlopul des unde invita diverși atmosfera, ei se Jador. În plus, a un filmuleț al lui de pe Tok, ironiza o operatoare de la 112.

Pe de parte, a un iscat la locuința criminalului lui Pian. „In aceasta dimineata am produs la o locuinta P+1+M Soseaua Chitilei, sector 1. forte la caz au comunicat ca a afectat in mare proportie aceasta cladire si s-a la o alta locuinta P+M, cu foarte mare de a se propaga si la un de P+3.

Au masuri evacuarea imediata a locatarilor (22 pers, 9 au medical, fara deosebite). Suprafata totala afectata de de 400 mp. In acest localizat, se lucreaza incaperilor de incendiu.

Un factor a favorizat extinderea rapida reprezentat de ca aceste locuinte si lipite intre ele”, au comunicat ieri autoritățile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *