Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / Kylie Jenner, topless! Vedeta a adunat 10 milioane de like-uri cu această poză incitantă

Kylie Jenner, topless! Vedeta a adunat 10 milioane de like-uri cu această poză incitantă


La vârsta de 23 de ani, cele apariții spațiul public, pe de controversată, pe de bogată. Recent, aceasta a o fotografie pe de Instagram, a strâns într-un foarte nu puțin de 10 de like-uri. Mai detalii, continuare.

Kylie a pozat topless. Imaginea a internetul

Kylie a de vârsta de 23 de ani, surorile Kardashian-Jenner. Frumoasa a întrecut-o notorietate pe cunoscuta ei soră, Kim Kardashian, are cu 6 de pe contrul de Instagram.

Pentru admiratorii s-au într-un de (190 de milioane), tânăra vedetă știe recompenseze pe aceștia. Așadar, cu zilei de naștere, a o fotografie topless, cu mâinile. Imaginea a strâns un de reacții: 10 de like-uri 70.000 de comentarii.

Nu a ce tânăra să-și surprindă, nou, admiratorii, căci la câteva s-a fotografiată cadă, de spumă. În 12 de la postare, poza a 5 de like-uri.

Vedeta locuiește într-o de 36 de de doalri

Kylie Jenner s-a de o viață griji, cu seamă surorile ei poarte Kardashian, Starete nu numai. Aceasta nu a succesului lor, și-a decshis cu la merge de minune. Datorită imperiului cosmetic, aceasta se de o vilă superbă luxoasă.

Proprietatea valoare de 36 de de de are o cu considerabile un palmier afară, teren de tenis, o sală de jocuri, o liber, cinci șemineuri artificiale grădină, 14 băi, o parcare mare 20 de se află California.

About BoTposter

Check Also

Informații de ultimă oră despre Nicolae Botgros. Ce se întâmplă acum cu artistul

Maestrul Nicolae Botgros a fost externat și s-a vindecat de coronavirus. El a fost internat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *