Breaking News

Klaus Iohannis îl ajută pe Marcel Ciolacu să câștige șefia PSD

„Amândouă declaraţiile au o de presă. Cea 29 aprilie a o de 28 aprilie, de ieri conferinţa de 29 iulie. Ambele conferinţe de au lui Klaus Iohannis. Prima a printr-o intervenţie era cu nu se stă de bine COVID. Atunci, aprilie, dl. a ieşit a lăuda Guvernul.

Conferinţa de 29 o considera un dezastru acolo, doi jurnalişti, cu intenţie, au abordat chestiunea Dosarului 10 august, clasat de şi aflat acum la procurorul general poate respingă clasare. l-au pus mare încurcătură pe Iohannis. DIICOT, Hosu, de el verdictului CSM, la propunerea lui Predoiu. A contesta o decizie a de Hosu ar ca preşedintele să-şi cu grebla nas”, Cristoiu.

Potrivit jurnalistului, incredibile acuzaţii, ce impresia s-a prin detonarea public, precum demontarea acuzaţiilor de blat șeful statului.

„Amândouă naţiune incredibile acuzaţii. la vedere, primitive, butucănoase, lipsite de subtilitate (…) Sunt acuzaţii jignesc electoratul lui (…) În aceste condiţii, presupune s-a altceva. Cred că, şi acum ultima notă comună, cele intervenţii PSD. Acuzaţiile şocante, nu au poziţiei sondaje. Nici electoratul anti-PSD, al nu a crezut aşa are Ardealului cele ţări şi acum au tărăgănat legea dinadins. Şi atunci presupune şi eu presupun de a un lui Ciolacu.

Ultima declaraţie a timpul şedinţe a CEx al dl. a rezistenţă numirea dlui ca preşedinte al şi datei congresului pe 22 august, care, probabil, se va desfăşura şi pe de vot pe moţiune. intervenţii lasă impresia el şi nu e blat. Una la e supus PSD, de la bază, e are un blat cu Iohannis. Cum poţi înlături de blat? Să ieşi şi acuzaţii acestea delirante. nu au efect, penal, politic, lui adversarilor nu ar fi aceste lucruri”, a Cristoiu.ţi,>

 

Actualitate

31 Iul, 16:10

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *