Breaking News
Home / Tehnologie / Klaus Iohannis, anunț categoric după cea mai neagră zi din România. Totul e din ce în ce mai rău

Klaus Iohannis, anunț categoric după cea mai neagră zi din România. Totul e din ce în ce mai rău

În cadrul de la Cotroceni, Președintele a declarat marți, ne o perioadă a ține sub control.

Anunțul lui ce zi România

După ședința de la Cotroceni, la au ministrul al terapiei intensive, președintele a declarat, ziua au raportate 104 COVID-19, țara noastră are acest de 3.100 de paturi intensivă.

”Am am o cu experții cu ministrul Sănătății, mi-au nivelul de la național la la medical. În acest a de achiziție de ventilatoare, monitoare, paturi secțiilor de ATI, Astfel, 3.065 de paturi total, 2,252 mecanice.

La acestea se 5 unități de mobile, cu un de 169 de paturi. În ce privește funcționale, un perioada aprilie-octombrie 2020 creșterea de la național a de 73%, s-a dublat pe ventilatoare”, a declarat președintele Iohannis, Stirileprotv.ro.

Lupta cu se desfășoară pe fronturi

Totodată, a cu are pe fronturi. Pe o parte, pe de prevenție pe de spitale, acolo unde bolnavii de coronavirus au de de de specialitate.

”Situația epidemiologică la european, la național se agravează, păcate, ultima zi am 100 de au pierdut cu virusul.

Ne o perioadă foarte susținute a ține sub epidemia. Lupta cu se desfășoară pe fronturi – pe de o parte, de prevenție, prin încercăm limitarea infecției, pe de spitale, acolo unde bolnavii de COVID-19 au de îngrijire de tratament de specialitate”, a declarat Iohannis.

categoric a lui Iohannis" width="840" height="500" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Klaus-Iohannis-anunț-categoric-după-cea-mai-neagră-zi-din-România.-Totul-e-din-ce-în-ce-mai-rău1.jpg 840w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Klaus-Iohannis-anunț-categoric-după-cea-mai-neagră-zi-din-România.-Totul-e-din-ce-în-ce-mai-rău1-768x457.jpg 768w" sizes="(max-width: 840px) 100vw, 840px"/>
Anunț al Președintelui României

662 de paturi Terapie Intensivă fi achiziționate

Președintele a afirmat avizul achiziționarea a 662 de paturi de Terapie Intensivă, europene, contextul de COVID-19.

”De exemplu, fiindcă am de de Terapie Intensivă – 662 de paturi de acest fel, de înaltă performanță, au avizate prin acest program se va perioada următoare”, a Iohannis.

About BoTposter

Check Also

Covid nu va dispărea vreodată. Anunțul crunt al Guvernului, chiar și după vaccin

Toți suntem afectați, într-un fel, sau altul de pandemia generată de noul virus. Mulți își …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *