Breaking News

Klaus Iohannis, anunț-bombă. Noile măsuri pentru toți românii!

”Pandemia COVID-19 a o la a reclamat rapide, adaptabilitate inedite. Ne la de an de la momentul pe 30 ianuarie Organizația Mondială a sSănătății recunoștea majore reprezentate de cu noul coronavirus declarând o de sănătatea internațională motivată de SARS-COV-2 nu fi comparat cu anterior, atipic”, a Iohannis.

”A pus la de sănătate, de precum cele de pe mapamond. țările ne acum, echivoc, pericolul răspândiri masive a nu fi ținută sub a fi prin de ferme”

Președintele Klaus Iohannis a apel la a la starea de urgenţă. Potrivit președintelui, situaţia se înrăutăţeşte şi nu cale, s-ar la restrictive. 

Despre o a stării de alertă, a „e o discuţie se poartă”.

De la ultima de de Comunicare Strategică, au 614 cazuri de cu COVID-19. La ATI, acest moment, internați 240 de pacienți. Până la dată, la național, au 809.663 de teste.

Până astăzi, 1.834 cu cu COVID-19 au decedat.

În intervalul 08.07.2020 (10:00) – 09.07.2020 (10:00) au 17 (13 bărbați 4 femei), infectați cu noul coronavirus, internați Argeș, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brașov, Cluj, Dâmbovița, Galați, Gorj, București, Vrancea. 

Dintre acestea, 1 a întregistrat la de vârstă 30-39 ani, 3 la de vârstă 50-59 ani, 5 la de vârstă 60-69 ani, 4 la de vârstă 70-79 4 la de 80 de ani. 16 au comorbidități. Pentru 1 nu au raportate comorbidități.

Vă amintim președintele Klaus Iohannis a întrebat, miercuri, timpul la București, se la starea de urgență, contextul s-a un de infectări cu noul coronavirus 24 de ore. Mai exact, de la ultima de de Comunicare Strategică, au 555 de cazuri de îmbolnăvire.

“Eu m-am mă bazez perioadă pe ce specialiștii. Există specialiștilor, ei analizeze evoluția ei la politicieni se de la caz la caz. Este foarte situația ne acum foarte îngrijorătoare.

Sunt contact cu guvernanții cu specialiștii credem cu nu faze administrative ar fi starea de urgență. Dar, sigur, situația se înrăutățește nu cale, atunci revenim la restrictive.

Încă o dată, eu nu-mi doresc acest lucru, nu-și doresc acest lucru. Haideți vigoare. Este acest numărul creștere, ne-am așteptat, sincer, într-o fază de descreștere. Este destul de de imaginat ar arătat o nouă fază de relaxare”, a declarat Klaus Iohannis

Știre de actualizare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *