Breaking News

Jurnalul de economie, cu Daniel Apostol. Dragoş Petrescu, despre cum reinventezi un business cu restaurante

”Practic, ce s-a aceste luni, a un cu o decadă. Ne uităm cu alţi ochi la ce penetrarea restaurantelor şi au câteva de pe nevoiţi le atunci un obstacol.

Trebuie soluţia se reinventeze. În de o piaţă de aproximativ 3,3 de şi o penetrare de aproximativ 500 de de euro.

Practic, ce s-a aceste luni, a crescut piaţă pe de livrare, de la 3-4% 10-12%, se acum 15% şi probabil va undeva la de echilibru, pe la 20%, ce un foarte mare pe aşteptam ani, nouă ani.

Oamenii şi fiinţe sociale şi au de interacţiune, deci va exista de ieşi la reustaurant şi următorul an. Astăzi de clienţi. O ies şi şi vedem la mare, la munte, pe terase, o ies şi apelează la servicii, şi o nu deloc, nu au încredere. 

Avem foarte de ca şi operatori de restaurante, pe aceste ultime într-o de a accesa aceste de restaurant. facile şi nu de penetrare online, cu la domiciliu.

 Într-o România, pe de ospitalitate 94% antreprenori, foarte dificil. cel puţin o ei, nu niciodată”, a Dragoş la 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *