Starea Vremii Online

Breaking News

”Jumătate din PSD trebuia să fie astăzi în puşcărie”

”Economia globală astăzi trece printr-o criză nemaiîntâlnită. (…) A fost o provocare mare pentru acest guvern şi când am spus criză vorbesc de contextul economic global pentru că ne uităm la noi, dar lucrurile sunt dificile pentru toate economiile. La noi avem estimat un deficit de 6,7% din PIB în acest moment şi lucrurile arată ok”, a declarat Florin Cîţu, evidențiind că scenariile apocaliptice inițiate de ”trompetele PSD” nu s-au adeverit.

Florin Cițu dă verdictul: ”Jumătate din PSD trebuia să fie astăzi în puşcărie”

”Nimic din ce au aruncat în piaţă cei de la PSD, acele scenarii apocaliptice nu s-a întâmplat. A fost o strategie a celor de PSD de a speria oamenii, de a-i panica şi eu cred că, dacă nu ar fi fost ascunşi în spatele declaraţiilor politice, jumătate din PSD era astăzi în puşcărie. Fiindcă nu poţi să te foloseşti şi să panichezi o întreagă Românie doar pentru a câştiga tu politic, să arunci acele scenarii care nu aveau niciun fundament. Nu era nimic fundamentat şi totuşi au făcut-o. Au afectat şi economia, au afectat şi investitorii, dar i-au afectat şi pe români”, a adăugat ministrul de Finanţe.

”Repet, dacă nu s-ar ascunde în spatele declaraţiilor politice, jumătate din PSD trebuia să fie astăzi în puşcărie”, a spus Cîțu.

Ministrul Finanțelor a menționat, de asemenea, că jumătate din deficitul bugetar a fost folosit în gestionarea pandemiei de coronavirus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com