Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Stiri Online / Joe Biden şi soţia sa Jill şi-au publicat…

Joe Biden şi soţia sa Jill şi-au publicat…

Candidatul democrat la preedinţia Statelor Biden, soţia sa şi funcţia de vicepreşedinte şi-au marţi declaraţiile 2019, cu câteva dezbaterii şi preşedintele Trump, CNBC.


Declaraţiile şi soţia sa au declarat venituri impozabile valoare de 944.747 de şi au plătit federale de 31%, respectiv 299.346 de dolari.

 şi soţul ei Doug Emhoff au declarat venituri impozabile de 3.018.127 de dolari, proveniţi lui Emhoff la o firmă globală de avocatură, DLA Piper. Cei doi au plătit un pe de 1.185.628 de dolari, respectiv de 39%.

Publicarea declaraţiilor un gest strategic, la puţin de 48 de de la de New a investigaţii pe declaraţiile lui 10 ani, au arătat a plătit federale de 750 de 2016 ţi 2017.

Potrivit publicaţiei, nu a plătit federale pe venituri, afacerile lui au de de de dolari, el folosindu-se de acest a-şi fiscale.

a afirmat ce  New ”fake news”, nu a datele.

viewscnt

Articolul de informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un republicarea noastre, va ne trimiteţi un pe adresa abonamente@news.ro.

About BoTposter

Check Also

Cristian Rizea, noi informații incendiare din cel mai greu dosar cu miniștri din România. Combinațiile grupului de la Băneasa

Sunt noi informații incendiare din cel mai greu dosar cu miniștri de la noi din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *