Breaking News
Home / Tehnologie / Jean Paler, internat de urgență chiar azi! Imagine șocantă cu el, din spital: ”Izolare mai grea decât ăia de la infracțiuni”

Jean Paler, internat de urgență chiar azi! Imagine șocantă cu el, din spital: ”Izolare mai grea decât ăia de la infracțiuni”

Actorul de Paler, vârstă de 67 de ani, a vara pe a-și ajusta veniturile, deoarece are o pensie de 940 de lei, a la ”Tractorul” Brașov, ce a cardiace. Potrivit protocolului, el a de coronavirus, așteptarea rezultatului, a condițiile unitatea sanitară.

Jean Paler, de azi!

Jean Paler, stă într-un salon, a dezvăluiri pe de spital:

”Sunt de ieri la o izolare ăia de fac infracțiuni. A o doctoriță mi-a pus câteva de starea mea medicală. În rest, nu te de vorbă. Nu exista condiții. Sunt cu la pământ astea”, a declarat Click!

Acesta nu de toaletă:

”Îmi fac într-o găleată, nu am cu ce s-o dezinfectez. E un scaun cu găleată, pe de urinar”.

Astfel, a la acest cardiace:

”Am la ce mă m-am trezit  cu Covid-19. Inima au lăsat-o pe secund. D-abia fac câțiva pași obosesc”.

sursa foto: Click!
sursa foto: Click!

Jean are serioase cu inima

Jean Paler are, de altfel, cardiace serioase. În 2012, a un preinfarct. Pentru a-i viața, de la i-au stenturi, trecut, ce a pe stradă, el a la Spitalul Capitală, unde i s-a un ce inimii. Acesta povestea la vremea aceea:
”Inima mea funcţionează 30%. Am cu fibrilaţie continuă. Am palpitaţii, la un inima îşi foarte şi leşin. Am pe stradă, şi casă, bine nu m-am la cap. Doctorul Chioncel, de la Spitalul Fundeni, mi-a mor nu mi se de urgenţă un defibrilator. Este un inimii. Cu acest defibrilator am şansa trăiesc, un regim strict, iau medicamente”.

Jean are o pensie de 940 lei

Jean Paler are o pensie de 940 de lei, la a pe regulilor impuse:

”Vă întreb, pe ce s-a legea ca trecuți de 65 de au 2 (11.00-13.00) casă? Covid-19 ăsta are de vârstă? Pe de 64 de sau nu-l ia? Căci ce la televiziuni de îmbolnaviți cu Covid 19. e criteriul de vârstă de 65 peste? Am pensie de 940 lei, medicamentele mă costă, ca trăi, de pe mâine, 1.000 de lei. şi pe ne o purtăm? Din ce bani? şi puşi pe de exterminare”, luna aprilie a an, sursei citate.

About BoTposter

Check Also

Această tehnică ne-ar putea alimenta casele și mașinile cu energie durabilă

Prin transformarea algelor fotosintetice în picături de apă cu zahăr, oamenii de știință construiesc mini …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *