Breaking News
Home / Tehnologie / Iulia Vântur a avut un accident în India. Ce a pățit fosta vedetă de la Pro TV

Iulia Vântur a avut un accident în India. Ce a pățit fosta vedetă de la Pro TV

Iulia și-a teribil cu ultima fotografie pe Instagram. Cunoscuta vedeta a de un accident India. Ce s-a întâmplat, a reacția de se acum?

Iulia Vântur, accident India

Iulia are o închegată pe de socializare. Cu a de vederi de la Bollywood, n-au uitat-o au să-i alături cu câteva vorbe. Acum, ca sigur au asaltat-o cu starea sa de sănătate, încurajări se bine repede. Ultimul story de pe Instagram de fosta prezentatoarea de o arăta la picior. Fără multe, și-a pozat piciorul drept i-a cam ghicească ce vorba pe o urmăresc online. probabil, vedeta s-a julit sau a o căzătură zdravană urma i s-a imflamat puțin membrul inferior.

„Kneehealing#icepack Ice, ice baby! Stil…”, a mesajul alături de fotografie. Cei mulți sigur i-au urat însănătoșire grabnică, cu seamă a cadrul La urmează pe plaiurile mioritice. Și nu singură, ci cu Khan! a declarat va „în curând” România, împiedicați la momentul de restricțiile contextul pandemic. “Bună, Salman! Ce faci?”, a prezentatorul de la TV. “Bine, mulțumesc”, a de la Bollywood. „Când veniți România?”, a Măruță. “În curând”, a Khan, ofere detali vizita așteptată.

Vântur s-a India" width="470" height="889"/>
Iulia s-a India

„Se ceva”

„Am acela: ne căsătorim, copil, o ordine, o rigoare astea, odată ce am lumea, o cultură diferită, m-am pe mine mult. Acum, sincer, nu doresc de mă căsătoresc. În privința nu de ce doresc, sincer, uitându-mă meu, nu asta într-adevăr varianta câștigătoare doi se iubesc. Simt te încorsetează te mult. Se ceva. Întreb se căsătoresc, ce se întâmplă, de fapt. Se schimbă ce se căsătoresc.(…) Nu mi se de atractiv, fiu”
Iulia Vântur (Sursa: Stars)

About BoTposter

Check Also

Când se redeschid piețele. Ce restricții trebuie să respecți acum

Vineri, la finalul ședinței de Guvern, șeful DSU Raed Arafat a anunțat că piețele agroalimentare, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *