Breaking News

Iulia Albu, decizie surpriză. Ce măsură a luat pentru fata ei


Iulia cele dezinvolte vedete de la noi, de a fi într-o destul de conformistă. Totodată, aceasta nu se să-și personalitatea, conștientă de va deranja. Lipsită de modestie cu un de a fi ironic, un showbiz-ul românesc. Într-un interviu recent, stilista a câteva dezvăluiri fiica ei, Mikaela, de cu la micuță.

Ce de are cu la fiica ei

Într-un interviu viva.ro, a declarat ea nu părinților le ce atunci acest ca foarte greșit. În ce o privește pe Mikaela, diva a declarat aceasta va viață, creându-și „urmele ei“.

„Nu concepția asta cu călcatul pe urme, de ce ar trebui să-mi pe urme, nu poate să-și urmele ei? Chiar ar activeze domeniu, ar trebui ei mi se atunci comparați cu părinții. Este vina părinților foarte pe lor. Eu nu de pe Mikaela. Ea va exact ce dorește facă. Este a-și da acum“, a vedeta, sursei citate anterior.

Vedeta a înscris-o pe Mikaela la o școala de stat

Iulia Albu a înscris-o pe Mikaela la o de se declară foarte de prestația profesorilor.

Întrebată merge la cu părinții, aceasta a că: „în general, nu la timp, că, asta este, am un a la cu am întotdeauna, apar, foarte simple. De obicei, am cu profesorii. Mi se foarte mulți nu-și fac ar trebui. situația diferită, Mikaela merge la o foarte bună. O de stat, apropo. Este un snobism copilul la o privată. Există excepții. Eu nu un om snob (râde), modestia mă caracterizează, anterior. o facultate străinătate, va un profil nu se o pregătire țară. Spre  exemplu,  Facultatea  de  Drept   aș o străinătate, nu era sau, ar studii bancar, aș  îndruma-o“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *