Breaking News

Iulia Albu a condus băută în București. Cum a fost surprinsă: dovezile sunt clare

Iulia a surprinsă la ce a alături de ei! Aceasta s-a personală ce a sorbit de câteva pahare de vin. totul!

Iulia Albu, la ce a sorbit de câteva pahare de vin

Cunoscuta creatoare de a surpinsă de spynews.ro ce dintr-un restaurant cu o sticlă de vin, nu asta a tututror. Ci ce s-a a șocat! vedetă e critica sa aspră, iată acum i-a ei! Blondina a la cină alături de ei, la un restautant Capitală, desigur la masă se afla o sticlă de vin, doi și-au o seară relaxantă. La un dat, diva a mâna a butonat bune, asta nu a mobilul a făcut-o de vinul o aștepta.

În timpul acesta, ei i-a urmat exemplul, la cinei, ce s-au plecare, a o gură de vin. Pregătită casă, a înșfăcat sticla de vin, goală, a pe ușa restaurantului. Oricine are la o seară relaxantă, cu seamă vorbim doi maturi, nu? Dar nu cele legi. Cunoscuta creatoare s-a la volan, deși consumase alcoolice. Fanii controversați se fostul soț se va lega de acest a o pe aceasta. Gurile susțin designer-ul de pantofi are ce să-i polițele, ce a susținut nu se de fiica nu respectă îndatoririle de părinte cu de normă.

Albu s-a la deși consumase alcoolice" width="1024" height="583" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/iulia-albu-s-a-urcat-bauta-la-volan-1024x583.jpg 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/iulia-albu-s-a-urcat-bauta-la-volan-768x437.jpg 768w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/iulia-albu-s-a-urcat-bauta-la-volan.jpg 1045w" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px"/>
Iulia s-a la deși consumase alcoolice (Sursa Foto: spynews.ro)

Scandalul Albu

Iulia l-a pe fostul soț “un se agață de mine de copilul publicitate”. Mai mult, l-a “ultima și-a fetița, “a copilul lacrimi: ea a ca el el a nu poate”

La său, i-a replicat spunându-i soției: “o numărul de pe pe eu i l-am fetiței, ca cu ea. Nu e vorba de de publicitate, vorba de sufeința om nu și-a copilul de luni.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *