Breaking News

Îți poți lua un Lamborghini nou cu doar 18.000, dar este o bicicletă

Lamborghini un performante, probabil se  proiecte. auto a producția de tractoare bărci, nu se aici.

Pentru puțin accesibil, Lamborghini s-a aventurat producția de biciclete. În ciudat, noul o oldstyle nu o sau de ultimă tehnologie, ne-am fi așteptat.

Lamborghini Cervélo R5

Într-un comunicat de presă, a a într-un efort cu Cervélo Cycles a o ediție ultra limitată. Cervélo R5 de înaltă o de stradă cu Aventador SVJ a un Nurburgring acum câțiva ani. Bicicleta are componente autentice fabricate Italia.

“În Aventador SVJ a nivelul de pe vehiculelor de stradă, Cervélo R5 Automobili a aborda cele abrupte de coborâre Dolomiți italieni. Esența sa de a Aventador SVJ: perspectivă, se distinge prin manevrare comportament ușor”, se de al Lamborghini.

Bicicleta de stradă va fi într-o ediție limitată de 63 de unități, a a celebra înființarea auto 1963.

Lamborghini Cervélo R5

Potrivit Bull, Cervélo R5 accesorizat cu componente fabricate Italia. Unele caracteristici roțile Campagnolo Bora One înfășurate Vittoria Corsa Pro, ansamblul Campagnolo Super Record EPS, tija Deda Elementi șaua Fizik Aliante.

Lamborghini Cervélo R5
Odată cu noul efort de a crea de carbon, a la stilul clasic, față de electrice. Sigur, va fi probabil manevrabilă, nu o tehnică, se de la casa taurului furios Sant ’Agata.

Noua poate fi de la oficiali Cervélo. Prețul de de 18.000 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *