Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / Ireal! PSD candidează la alegeri cu un primar mort. De ce nu îl retrag: „Pentru noi nu e mort“

Ireal! PSD candidează la alegeri cu un primar mort. De ce nu îl retrag: „Pentru noi nu e mort“

Se lupte acerbe astăzi, zi de Locale. Dar ce te mergi la secția de pe buletinul de vot o decedată? Este cazul cu candidați, de la PSD.

PSD la alegeri cu un primar mort

Comuna a cunoscută, ce americanii au consturit aici o sofisticată de ultimă generație. Trecând acest moment, zi de vot Alegerile Locale. În campania electorală a pe listele cu un de primar. De ce fost? Pentru că, păcate, cetățeanul, pe Aliman, a trecută.

PSD la alegeri cu un primar mort. De ce nu retrag: „Pentru nu e mort“" width="1024" height="640"/>
PSD la alegeri cu un primar mort

Problema că, la Deveselu, afară de decedatul primar Aliman, au doi candidaţi. Defunctul primar, Ion Aliman, a trecută, ce a infectat cu noul coronavirus. Este al Biroului Electoral Județean nu s-a sesizat, era o săptămână la ziua votului.

„Am poliţistului şi mi-a e mort. Chiar nu ştim ce facem. Păi, mort-mort, e candidat, e pe listă, nu?!“, a declarat Manuel Nică, doi candidaţi rămaşi cursă.

De ce nu retrag: „Pentru nu e mort“

Ceea ce ciudat, ilegal, aceeași măsură, Bondrescu, consilierul judeţean Olt, pe facebook alegătorii să-l voteze pe altul, pe defunctul Aliman.

”Votati Votati Comandantul!!! Respect! ,,Sunt şi oameni. Printre ei a permanent a perfecţiunea. În cu mulţi aproximativ vreo 27, a cel de pe Dunăre.

PSD la alegeri cu un primar mort. De ce nu retrag „Pentru nu e mort“" width="1024" height="432" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Ireal-PSD-candidează-la-alegeri-cu-un-primar-mort.-De-ce-nu-îl-retrag-„Pentru-noi-nu-e-mort“-1024x432.png 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Ireal-PSD-candidează-la-alegeri-cu-un-primar-mort.-De-ce-nu-îl-retrag-„Pentru-noi-nu-e-mort“-768x324.png 768w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Ireal-PSD-candidează-la-alegeri-cu-un-primar-mort.-De-ce-nu-îl-retrag-„Pentru-noi-nu-e-mort“.png 1121w" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px"/>
Lucian Bondrescu alegătorii voteze un primar mort

Responsabilităţi majore. Apă mică, cine cu de turişti ( aprox 150 plus echipaj 52) EL, vapoare aşteaptă crească apa. Apă mare, cine cu pe sub podurile de la Budapesta, EL, pe de semnătură, luându-şi responsabilitatea a la de deşii ar fi justificare nu o făcea.”, scria Bondrescu pe facebook.

Ba de-atât, s-a ar fi votat el Oprescu, Presedinte CJ Olt, ”pentru o echipă modernizării, pe am pornit, împreună, cu 8 ani.”. Dacă nu se va o minune, precum a lui Lazăr, PSD-ul nu va un primar în viață ales, ci care, păcate, se odihnește cimitirul Deveselu.

 

About BoTposter

Check Also

desprins din Castlevania, cel mai bun joc anime ajunge pe iPhone și Android

Dacă ești un fan de anime și posesor de smartphone sau tabletă, te vei bucura …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *