Breaking News
Home / Stiri Noi / Ipoteză surprinzătoare. Cum a contraatacat COVID-19 virusul gripal. Număr extrem de mic de cazuri de gripă în toată lumea

Ipoteză surprinzătoare. Cum a contraatacat COVID-19 virusul gripal. Număr extrem de mic de cazuri de gripă în toată lumea

Iar ar fi şi măsurile de protecţie de populației, precum purtarea măştii şi distanţarea socială. Dar o explicaţie interesantă: interferenţa virală.

Când o cu un virus, puţin probabil de acel timp. de la de publică au de la aproximativ 20.000 de primele patru anului. Așa au cazul au gripă, şansele de asemenea coronavirus au cu 58% mici.

„Ar asta o explicaţie, o concurenţă virusuri, de urmărit. Există natură şi biologia moleculară şi acest fenomen. În celula de un virus, o rezistenţă la infecţia cu virusuri.

De aici, poate apară concurenţă şi de a te co-infecta cu patogen. Nu aşa va fi. Ţine foarte şi de virusul, de celulă, competitori pe acelaşi sau nu. Ar într-adevăr o competiţie pe de celulă. Poarta de epitelul de la nivelul faringelui, foselor nazale”, a declarat Ana-Maria Dobrotă, infecţionist.

Cum a scăzut numărul de cazuri de gripă pandemie

 – Australia: 14 cazuri de gripă aprilie, cu 367 2019

– Chile: 12 cazuri perioada aprilie-octombrie, cu 7.000 2019

– UK: 767 de cazuri, față de 7.000 trecut

About BoTposter

Check Also

Florin Piersic, omagiu adus limbii române. Poezia interpretată de îndrăgitul actor

De Ziua Naţională a României, Mihai Gâdea a avut numeroase surprize pentru telespectatorii săi în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *