Breaking News
Home / Stiri IT / iPhone 12 Mini a apărut pentru prima dată pe YouTube-ul din România

iPhone 12 Mini a apărut pentru prima dată pe YouTube-ul din România

România „scandal” online, primul de pe un 12 a pe YouTube-ul românesc. Buhnici, fostul prezentator TV, nu pe online, a o transmisie de aproximativ 40 de a sa experiență cu noul Apple, nu oficial. La ce presa internațională a clipul de pe canalul lui Buhnici, a ca privat. Desigur, clipul a republicat pe internet.

iPhone 12 a scăpat pe canalul de al lui Buhnici

De ce a presa internațională de seamă de acest clip? Pentru telefoanele 12 12 Max urmează câteva săptămâni, luna noiembrie. probabil, mulți jurnaliști bloggeri au la test, limitați de de a nu divulga informații de data de Apple.

Întrucât nu are o prezență România, a obținut prin metode (George susține nu dorește identitatea), nu era de un de contract. Faptul a clipul cineva de la ar fi de seamă.

De altfel, aceasta nu are cu Apple. De curând, timpul luna septembrie, livestream-ul pe făcea, redistribuind fluxul de pe canalul Apple, a de de autor. Această s-a la însă, cel probabil un al de de pe YouTube.

Telefonul ne-am fi așteptat

Și totuși, aceasta vedem 12 Apple, cu „mic”. Acesta va fi cel smartphone high-end momentul lansării, avantaje precum 12 standard. Ba ar fi cele dense de pe piață, cu rezoluție HD+ la o diagonală de 5,4”.

iphone 12 mini

iPhone 12 cel gama nouă ar fi cele bine vândute, cauză. Precomenzile câteva pe 6 noiembrie, cu o săptămână târziu, pe 13 noiembrie.

sursa: The Verge, 9to5mac

About BoTposter

Check Also

Huawei testează ”lentile lichide” pentru următoarea generație de camere foto

Cel puțin la gama de top, telefoanele Huawei pregătite pentru lansare în 2021 ar putea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *