Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Stiri Online / Ionuț Stroe a semnat un alt ordin comun cu ministrul Sănătății. Măsuri noi. Cum se pot desfăşura competiţiile la sporturile de contact

Ionuț Stroe a semnat un alt ordin comun cu ministrul Sănătății. Măsuri noi. Cum se pot desfăşura competiţiile la sporturile de contact


“Nu ţările sală au spectatori. După 1 octombrie vom o analiză la de pe au aceste de şi şcolii. Factorul de prezenţa spectatorilor pe stadioane va fi influenţat de numărul infectărilor. Nu comentez mult, nu avansez scenarii, data de 1 octombrie, a analize, vom decide. În cu handbalul, intenţionăm cadrul de naţional săptămânal, izolare, prezenţa spectatorilor foarte complicată”, a declarat ministrul Sportului.

”Am am conferință de un ordin cu ministrul sănătății, ordin câteva noutăți sportivă:

1) Am prin se desfăşura competiţiile la de contact. Această cuprinde lupte, marţiale, judo, categoriile de presupun contact şi restricţionate acum. acest ordin li se un colectiv şi competiţii într-un regim izolat. Am aceste discipline sportive pe picior de cu celelalte.

2) Pentru sală, de competiție, va fi un Real cu rezultat negativ, cu 48 de înainte, a fi de perioadă de izolare de 2 săptămâni.

3) Am permis, de asemenea, şi de amatori, ca îşi desfăşoare competiții, ar fi la alergările montane sau ciclismul.

4) Am numărul la o competiție liber, presei. În 1 am numărul de de la 80, la 120 am specificat prezența a maxim 16 fotoreporteri, 2, tribunelor, am numărul de la 100, la 130 de persoane, unde am specificat prezența a 20 de presei.

5) La o nouă bazinele de sărituri: trambulină poate fi concomitent de maxim 2 sportivi.

Există o mare aceste norme, noastră, a autorităților. Îmi doresc aceeași aceste competiții, la la de competiții. La fel, partajată de cluburile de participă la aceste activități. Dacă treaba, ar trebui a asigura siguranța sănătate”, a Stroe.

About BoTposter

Check Also

Sacha Baron Cohen îi răspunde lui Donald Trump:…

La acuzaţia lui Donald Trump că este “ciudat” şi “fals”, actorul Sacha Baron Cohen a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *