Breaking News
Home / Stiri Online / Ionel Dancă, șeful Cancelariei premierului, anunță ”ultima suflare politică” pentru primarii și baronii PSD

Ionel Dancă, șeful Cancelariei premierului, anunță ”ultima suflare politică” pentru primarii și baronii PSD


”Primarii baronii trăiesc cu de mandat. În țară ultima campanie. De la Giurgiu, trecând prin Constanța, Galați la Focșani, Neamț, se pe viață pe a feudele de mizerie a performanța administrația locală. La va fi o capitală PNL, cu cu de cu USR-PLUS, a #FireaPSD de a irosi bucureștenilor pe nimicuri”, Dancă.

Șeful premierului a că, mulți ani, au cu PSD.

“Bătălia de la a candidaților PNL, la primăria la CJ Vrancea, va fi o cotitură #nimicPSD Moldova. La la Neamț, unde candidatul la Județean, poate de de a fi de un interlop ca Arsene. La Bacău, candidatul la Județean, Paler, poate capăt sfârșit ere de pesediste subterane au subdezvoltare. La Galați, candidatul la CJ, Stângă, se luptă cu cumetriile lui Nastase au căpușat industrială a orașului”, Dancă.

O se va da la Constanța, ”unde urmașii lui acoliții au de ce se teamă vremea tunurilor de la malul Mării se va cu victoria amiral Chițac, candidatul la primărie”, susține liberalul.

 

About BoTposter

Check Also

Atac de tip mafiot la nord de Capitală: un spațiu comercial a fost incendiat la scurt timp după deschidere – detalii din dosarul penal VIDEO

Oamenii sunt disperați, spun că au primit sute de amenințări în ultimele zile, iar autoritățile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *