Breaking News
Home / Stiri Online / Iohannis, conferință de presă după noul bilanț al cazurilor de coronavirus! Ce măsuri de IMPUN după ce mai multe localități au intrat scenariul ROȘU

Iohannis, conferință de presă după noul bilanț al cazurilor de coronavirus! Ce măsuri de IMPUN după ce mai multe localități au intrat scenariul ROȘU


Declarația președintelui contextul au roșu.

Președintele a susținut o declarație de a atras atenția situația epidemiologică la european, la național se constant.

”Ne o perioadă foarte susținute a ține sub epidemia. Lupta cu se desfășoară pe fronturi – pe de o parte, de prevenție, prin încercăm limitarea infecției, pe de spitale, acolo unde bolnavii de COVID-19 au de de tratament de specialitate.

De aceea, am am o cu experți de Terapie Intensivă Sănătății, mi-au o analiză a de la Terapie Intensivă la național, la național – vorbim de resurse, mă la paturi cu aparatură specifică, la medical.

Guvernul a o de a de la național de la pandemiei.

În acest timp, a de achiziție de ventilatoare, monitoare, paturi echipamente secțiilor de Terapie Intensivă, că, la acest moment, avem, rapoartelor de ATI, 3.065 de paturi de Terapie Intensivă – pacienții, nu COVID, deci, 3.065 de paturi -, 2.252 de mecanice, 2.756 de o de echipamente cu de finanțare”, a declarat ieri Iohannis.

About BoTposter

Check Also

Carantina se prelungește cu 7 zile în Otopeni, Corbeanca, Dobroești, Măgurele, Mogoșoaia și Popești-Leordeni

Conform datelor transmise de către DSP Ilfov, rata de incidență cumulată calculată la data de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *